Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2

    Default I have Malware, Help!

    I have the Winweb malware on my Alienware laptop - Service pack 2

    Everything I have done here I have done in Safemode and Regularmode

    I have tried system restore in safe and regular mode - neither seem to work, I get to the "click next, this may take a moment" after I have selected my restore point and I click next and nothing happens, no matter how many times I click next nothing will happen, no matter how long I wait, but if I hit cancel System restore the window closes right down with no problem.

    I have installed ZoneAlarm, A Squared, AVG, and etc...None seem to work. A squared found about 9 threats which I deleted - they were trojans, back door trojans, etc...But still WinWeb runs fine. I did Download Malwarebytes and Spyware Doctor but neither will install.

    I have tried searching my hard drive for Winweb and all the different file names that are listed on the internet but none will show search results on my PC. I have also tried the classic CTRL ALT DELETE and ending the process but with 30-40 processes running it is near to impossible to tell which is Winweb because Winweb seems to be disguised.

    I am truly stumped - I have a lot of important information on this PC that I need to save.

    How much does Geeksquad charge to fix something like this?

    I am really trying to avoid reformating my hard drive.

    Help is appreciated, thanks!

  2. #2
    Experienced yet stumped
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    NZ
    Posts
    122

    Default Re: I have Malware, Help!

    Have you tried Microsoft's malware removal tool?
    It's a basic step, but if you havn't then I sugggest you try.

    What are the symptoms and effects of this malware? I ran a google search but it appears to me as being a program to remove malware??

    Best of luck

  3. #3
    Senior Member GameJunkie's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    64 Bitville
    Posts
    5,182

    Default Re: I have Malware, Help!

    download malwarebytes and see if that helps.

    cheers
    Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.


    JOIN THE FREE FORUMS!!!!!!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: I have Malware, Help!

    Disable system restore, reboot, then try malwarebytes again

    Try trojan remover below as well. Update it first, scan, then select all options under utilities as well

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: I have Malware, Help!

    Quote Originally Posted by GameJunkie View Post
    download malwarebytes and see if that helps.

    cheers
    He did, it didnt install

  6. #6
    Senior Member GameJunkie's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    64 Bitville
    Posts
    5,182

    Default Re: I have Malware, Help!

    Quote Originally Posted by Speedy Gonzales View Post
    He did, it didnt install

    woops

    didn't see that in his post, lol
    Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.


    JOIN THE FREE FORUMS!!!!!!

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: I have Malware, Help!

    By the looks of it malwarebytes should remove it

    Here

    Disabling system restore may let you install it

    Or get ccleaner run it, go to tools/startup, then delete the startup entries for it, reboot then try to install malwarebytes

    Just make sure the entries in startup, belong to it

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2

    Default Re: I have Malware, Help!

    Quote Originally Posted by Curbd View Post
    Have you tried Microsoft's malware removal tool?
    It's a basic step, but if you havn't then I sugggest you try.

    What are the symptoms and effects of this malware? I ran a google search but it appears to me as being a program to remove malware??

    Best of luck
    The effect is anytime I try to search the web it will redirect whatever link i click to some spam site

    It also seems to have put a a Trojan Downloader and Tracker onto my computer

    It freezes my computer often, so really trying to do anything on it is a pain

    I'm going to try Disable System Restore to see if that works...I'll let you all know

    Thanks

  9. #9
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: I have Malware, Help!

    Its rogue software, it says it removes malware, when in fact it does jack

    It installs more crap on your system. Its like Antivirus 2008 / 2009

  10. #10
    Computer Technician wainuitech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wellington
    Posts
    28,103

    Default Re: I have Malware, Help!

    If the malware is stopping you from going to sites and downloading the removal tools, Click on this -- Its a direct download of Malwarebytes, that should come through. Install and run in full scan mode - after disabling System Restore.

    Once run, then get Spyware Terminator, as well as Spybot S&D from my sig, install and run as well in full scan mode.

Similar Threads

  1. malware/virus help!!!!!!!!
    By Blam in forum PressF1
    Replies: 17
    Last Post: 17-04-2008, 06:37 PM
  2. Malware King
    By pctek in forum PC World Chat
    Replies: 40
    Last Post: 14-10-2007, 05:35 PM
  3. is this malware/spyware?
    By Jimmy D in forum PressF1
    Replies: 8
    Last Post: 22-06-2006, 03:25 PM
  4. Trojan/Malware
    By Lurking in forum PressF1
    Replies: 3
    Last Post: 18-08-2005, 10:29 AM
  5. Malware
    By Cliffy in forum PressF1
    Replies: 6
    Last Post: 29-12-2004, 02:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •