Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Member beama's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    where eye patches are worn with pride
    Posts
    1,724

    Default Re: Software works on Desktops - but not on laptops???

    try this

    right click on the shortcut and select "Run as Administrator". Yes I know the logged in user is a administrator but we are talking about vista here or have you also tried running in compatibilty mode
    Trust me. I know what I'm doing.Sledge Hammer

    Linux the only way to get rid of the windows boot sector virus ( Geoff Palmer , Jun 28, 2004 Tips & Help : Tux Love, PCWorld NZ)

    Parkinsons NZ


  2. #12

    Default Re: Software works on Desktops - but not on laptops???

    Gday beama,

    Mate, I have tried the software on range of laptops (4), that are running vista sp1, xp sp3 and xp sp2......

    no luck on any laptop.... am going to try systools soon and will post the findings here.... fingers crossed!

    TIA
    Macca

  3. #13

    Default Re: Software works on Desktops - but not on laptops???

    For the record - tried the above suggestion in Vista, running as admin, same result... error message in Vista -

    UT70B.exe has stopped working....a problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available....

    FYI - there is no solution lol

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Auckland
    Posts
    186

    Default Re: Software works on Desktops - but not on laptops???

    Also using Process Monitor, it "may" show a log file being written to, which might have some information about the problem.

  5. #15

    Default Re: Software works on Desktops - but not on laptops???

    Gidday guys,

    An update...

    I have finally found a laptop that the software wil operate on, and here is the difference:

    The laptops that it won't wok on have a COM Port location (in device manager) that says "on Generic Bus". I have tried 4 laptops with this type of COM Port location, and the software fails to load on any of them.

    Tonight I tried the software on my wifes work laptop, a Dell Latitude D800, and the software loads, and works correctly.... the COM Port location is "Intel(R) 82801DBM LPC Interface Controller".

    And guess what, the desktop PC's that I have successfully installed the software on all have exactly the same COM port location specified in Device Manager.

    So... I think that is the problem, the software really needs to be loaded on a system with a Intel COM Port Controller.... what do you guys reckon? Good theory?

Similar Threads

  1. Laptops and bundled software
    By craig.b in forum PressF1
    Replies: 3
    Last Post: 24-04-2006, 04:42 PM
  2. May 2005 Desktops
    By ILikeLinux in forum PC World Chat
    Replies: 32
    Last Post: 06-05-2005, 04:05 PM
  3. April Desktops.
    By Jams in forum PC World Chat
    Replies: 66
    Last Post: 03-05-2005, 10:33 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 09-05-2003, 07:32 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 27-02-2003, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •