Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member Trev's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Wish You Were Here
    Posts
    7,597

    Default After Some Corsair Ram ?

    Check out there memory configurator.
    http://www.corsairmemory.com/configurator/default.aspx
    Intel i5-2500K 3.3GHz Quad Core, Asus P8Z 68-V LE MB, GTX 560 TI 1GB DDR5 graphics card, Windows 7 Home Premium 64 bit, 8gb Corsair Vengeance DDR3 ram , Viewsonic VX2233WM LCD 1080P HD Monitor. Seagate Barracuda 1 TB 64MB Sata3 HD

  2. #2
    Where is Metla these days Chilling_Silence's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    17,146

    Default Re: After Some Corsair Ram ?

    Pretty useful, just like Kingstons, only Ive been buying more Corsair lately

    Thanks for that
    I mostly do Bitcoin & DigiByte things these days, feel free to say hi on Twitter: https://twitter.com/dgb_chilling

    Before you ask a question here, or before you get upset by a response, see here:
    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-...ons.html#intro

  3. #3
    Senior Member Trev's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Wish You Were Here
    Posts
    7,597

    Default Re: After Some Corsair Ram ?

    NP.
    Intel i5-2500K 3.3GHz Quad Core, Asus P8Z 68-V LE MB, GTX 560 TI 1GB DDR5 graphics card, Windows 7 Home Premium 64 bit, 8gb Corsair Vengeance DDR3 ram , Viewsonic VX2233WM LCD 1080P HD Monitor. Seagate Barracuda 1 TB 64MB Sata3 HD

Similar Threads

  1. Corsair Memory
    By Bantu in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 13-09-2008, 10:50 AM
  2. corsair ram question
    By motorbyclist in forum PressF1
    Replies: 16
    Last Post: 14-01-2007, 05:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •