Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Late Learner
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Waikato
    Posts
    70

    Default Auto Complete doesn't complete any more!

    I recently ran CCleaner which amoungst other things cleans out all the old temp files and cookies. Since then the Auto Complete on Explorer 7 doesn't work, even though it is set to 'on'. I thought it might have to learn the new addresses etc, but either it is a slow learner or its disabled in some way.
    Can anyone suggest why this is not working?

  2. #2
    pcsourcepoint
    Join Date
    May 2006
    Location
    Otara, Auckland
    Posts
    3,063

    Default Re: Auto Complete doesn't complete any more!

    Well auto complete might be a slow learner, but if it disabled or similar, then maybe read this registry modification by Microsoft...
    Computer Tech Links (My Tutorials & Reviews)| Free MP3 Software Reviews (My Reviews)|I Student NZ (My Student Resoucre Tips)

Similar Threads

  1. Auto Complete
    By techie_fanatic in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2004, 06:03 PM
  2. Auto Complete
    By Ladybug in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 24-07-2003, 02:52 AM
  3. auto complete
    By Daniel in forum PressF1
    Replies: 4
    Last Post: 06-10-2002, 09:56 PM
  4. Auto-complete
    By in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 26-11-2000, 12:16 PM
  5. Auto complete
    By in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 21-08-2000, 06:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •