Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    Default Hyperlinks in OE6 no longer working.

    Default browser latest Firefox. OS XPHome SP2. Clicking on a link in a plain text email would open Firefox & show the site, or, if already open, would show the site in a new tab. Have no idea why the change has occurred.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: Hyperlinks in OE6 no longer working.

    Try this

    Or this

  3. #3
    Jerry Attrick
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    BOP
    Posts
    106

    Default Re: Hyperlinks in OE6 no longer working.

    Speedy G: your link "Or this" won't connect.

    Mike S

  4. #4
    Jerry Attrick
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    BOP
    Posts
    106

    Default Re: Hyperlinks in OE6 no longer working.

    Speedy G "Or this" now opens OK. My apologies.

    Mike S

  5. #5
    Jerry Attrick
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    BOP
    Posts
    106

    Default Re: Hyperlinks in OE6 no longer working.

    Seems I need "OR this", as following the MS instructions produced a problem at the second action; it didn't work properly and gave the message:

    "mshtml.dll was loaded, but the DllRegisterServer entry point was not found.

    This file can not be registered."

    Since I have no idea what I'm doing, and before I progress to the "Or this" option, is there some action I should now take to undo whatever I did in the first place with the regsvr32 urlmon.dll action?

    Mike S

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    Default Re: Hyperlinks in OE6 no longer working.

    Speedy G, Apologies for not replying sooner. Registering the first three dlls succeeded. The last [msjava] did not & I suspect it's because the Sun is my java app.. I'm unable to change it to the MS version in Set Program Access & Defaults. Please advise what I should do?

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: Hyperlinks in OE6 no longer working.

    You cant use MS Java. It wasnt included in SP2.

    You have to use Sun Java.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: Hyperlinks in OE6 no longer working.

    Quote Originally Posted by Mike S View Post
    "mshtml.dll was loaded, but the DllRegisterServer entry point was not found.

    This file can not be registered.
    Try this

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    Default Re: Hyperlinks in OE6 no longer working.

    Speedy G, Finally tried, "or this", but in Win Explorer/Tools/Folder Options/File Types/ the _only_ listing under URL is Internet Shortcut. There is _no_ HyperText Transfer Protocol. Maybe you can advise how this can be added?

Similar Threads

  1. Links no longer working in outlook express
    By lazydog in forum PressF1
    Replies: 3
    Last Post: 17-10-2006, 07:47 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 31-08-2005, 02:11 PM
  3. Hyperlinks in word
    By zip1nz in forum PressF1
    Replies: 7
    Last Post: 23-04-2004, 07:04 AM
  4. hyperlinks
    By in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 14-06-2002, 07:50 PM
  5. Excel & Hyperlinks
    By in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 06-09-2000, 04:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •