Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member powerover's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Nelson
    Posts
    535

    Question another windows vista problem on my laptop!!

    recently i installed windows vista 32bit on my laptop. it was fine for the first few days then the problem comes, one of them is particularly annoying.

    the problem is, some times when i double click on "my computer", a message box pops up and tells me that "COM Surrogate" has stopped working and blar blar blar.......... then i click "close" to close the program, but it seems to me that nothing was closed . if i keep the "my computer" windows open then the annoying message box will keep popping up with the same message over and over again!!!

    what is wrong with my laptop? are there any settings that i have to change? what do i have to do to fix this problem permanently? i did leave the automatic update on so i assume that it won't be one of those update problems.

    any sort of help will be greatly appreciated, thank you.

  2. #2
    Moderator Jen's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    8,210

    Default Re: another windows vista problem on my laptop!!

    Have you installed Nero or any other program that uses codecs?

  3. #3
    Senior Member powerover's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Nelson
    Posts
    535

    Default Re: another windows vista problem on my laptop!!

    Quote Originally Posted by Jen View Post
    Have you installed Nero or any other program that uses codecs?
    yes i have indeed. i have Nero 7 essential on my laptop.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: another windows vista problem on my laptop!!

    It looks like it may have something to do with Vista, and Nero.

    This maybe one fix

  5. #5
    Moderator Jen's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    8,210

    Default Re: another windows vista problem on my laptop!!

    Try updating to the latest version of your Nero software.


    Quote Originally Posted by Speedy Gonzales
    It looks like it has something to do with Vista, not Nero.
    Did you read the link you posted?
    Quote Originally Posted by website
    Some of the most well-known problem causing softwares are DivX and Nero, but there are others that cause the problem as well.
    [edit: Ah, I see you changed the word "not" to "and" after I started my post ...]
    Last edited by Jen; 25-07-2007 at 08:34 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 04-04-2008, 03:38 PM
  2. Vista laptop to PC
    By russell108 in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 31-08-2007, 09:25 AM
  3. Windows Vista update problem
    By chaoscreater in forum PressF1
    Replies: 3
    Last Post: 06-07-2007, 12:27 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-05-2007, 09:51 AM
  5. Windows Vista hardware problem.
    By johnw384 in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 17-02-2007, 09:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •