Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member kjaada's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ykikamoocow
    Posts
    1,536

    Default logins not workin in Xandros

    I appear to be having a problem logging on to sites using Xandros.
    I can log on (example trademe) in the other OS but use the same username and password in XND and get password incorrect.Have checked in Firefox and saved passwords are the same as the one used in the other OS.This appears to be accross the board for all sites and for manual entry too.Have checked guarddog and settings appear correct.

  2. #2
    Senior Member kjaada's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ykikamoocow
    Posts
    1,536

    Default Re: logins not workin in Xandros

    Problem solved
    Kjaada

  3. #3
    Pedant and proud of it
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Christchurch
    Posts
    6,047

    Default Re: logins not workin in Xandros

    What was the cause? I vaguely wondered whether it might be using Unicode instead of ASCII, but didn't think it likely.

  4. #4
    Over 65
    Join Date
    May 2005
    Location
    Feilding
    Posts
    137

    Smile Re: logins not workin in Xandros

    kjaada
    I haven't noticed any problems lately with Xandros logging on to sites. Mind you, a few weeks ago, I was having all sorts of problems with only one site under Xandros and that, unfortunately, was http://forums.xandros.com

    You might have noticed quite a few postings to the thread on that forum under the heading "Is anyone else having trouble logging on to the forum?"
    At that time, I could access under Windows from school, via Knoppix from home (live CD very slow) but not from Xandros itself. It turned out to be a fault in their server in Toronto which was fixed by a visit from someone from their own ISP.

    My user name on that forum is "jimwilk" and I have seen the odd posting from you there.

    We are grandchildren watching at present on Kapiti Coast so do not have access to Xandros OS - just, unfortunately, Windows.

    Jim

Similar Threads

  1. Anybody had problems with Roxio.com logins?
    By Billy T in forum PressF1
    Replies: 8
    Last Post: 03-05-2006, 10:54 PM
  2. messanger / xp logins & passwords
    By tinman in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 24-09-2003, 08:25 AM
  3. F1 holding on to Logins
    By Rod ger in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 14-06-2003, 10:37 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 28-12-2002, 10:46 PM
  5. Microphone not workin'
    By in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2000, 11:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •