Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5

    Unhappy Red Alert 2: Yuri's Revenge Network Help! (Ad Hoc)

    I dunno if I should ask this here, but I really need urgent aid!!

    OK I have 2 computers, both with wireless connection.

    The computers also have Yuri's Revenge installed recently, with both of them updated on Red Alert 2 before installing it. They are on Version 1.000.

    Now here comes the problem. The computers are connected together to the same network via ad hoc. However they can't see each other in the game's network lobby. Before that, only one of them can see the other, but now, not even one.

    I have reinstalled them altogether, but that didn't help. So does the problem lie on the connection, or something? (the coms can detect the other, but not in the game)

    Few months ago, there is no problem like this. So now it does, WHY?!

  2. #2
    Senior Member Greven's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Invercargill
    Posts
    3,740

    Default Re: Red Alert 2: Yuri's Revenge Network Help! (Ad Hoc)

    RA2 uses IPX/SPX rather than UDP doesn't it? I remember stuffing round with it for ages before I could get it to work. I Don't remember what the problem was.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5

    Default Re: Red Alert 2: Yuri's Revenge Network Help! (Ad Hoc)

    Quote Originally Posted by Greven
    RA2 uses IPX/SPX rather than UDP doesn't it? I remember stuffing round with it for ages before I could get it to work. I Don't remember what the problem was.
    Ah! So do you know the solutions to it? I mean most people use LAN wiring to connect to each other, but i use ad hoc. Any answers? Thanks

  4. #4
    Senior Member Greven's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Invercargill
    Posts
    3,740

    Default Re: Red Alert 2: Yuri's Revenge Network Help! (Ad Hoc)

    That was before I had a wireless network, so I don't know about getting it running over 802.11g. Can you install ipx/spx as a protocol on your wireless network card?

    I got rid of my copy of RA2 so I can't play round with it to try figure it out again sorry.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5

    Default Re: Red Alert 2: Yuri's Revenge Network Help! (Ad Hoc)

    yea i have that installed...next step anyone?

    and anyways thanks for the help =)

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5

    Default Re: Red Alert 2: Yuri's Revenge Network Help! (Ad Hoc)

    help!

  7. #7
    Senior Member Greven's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Invercargill
    Posts
    3,740

    Default Re: Red Alert 2: Yuri's Revenge Network Help! (Ad Hoc)

    I think the problem was in the network settings in RA2 - from memory, you get a selection of addresses (in a form that I didn't understand) & you had to have both copies using the same one. IPX/SPX was before I seriously got into computers. perhaps one of the older members could be of more help.

Similar Threads

  1. Disgruntled ex gets e-revenge!
    By nofam in forum PC World Chat
    Replies: 9
    Last Post: 22-05-2008, 12:23 AM
  2. sigh...Yuri's Revenge again
    By apoolbahari88 in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 17-03-2006, 08:38 AM
  3. Red Alert 2 Network menu not loading
    By music_man in forum PressF1
    Replies: 4
    Last Post: 16-11-2005, 02:19 PM
  4. Revenge - web style
    By robo in forum PressF1
    Replies: 20
    Last Post: 27-02-2005, 05:06 PM
  5. Red Alert 2 Network gaming problem
    By Codex in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2004, 06:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •