Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Sunshinebay
    Posts
    1,234

    Default Does XTRA broadband lock Emule

    Hello guys

    Does anyone know if any ports are getting blocked by Xtra so you can't use emule?

    Gion

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    290

    Default Re: Does XTRA broadband lock Emule

    I'm assuming that emule is P2P app. In which case, xtra (and other ISP's for that matter) shape the ports to slow things down. This is so the internet experience isn't ruined by a few hardcores (read: gready) downloading hundreds of episodes of desperate housewifes.

    It could also be on your side. If you're using a router you will need to check that the ports that emule uses are open. There should be details in respective manuals as to which ports they are.

Similar Threads

  1. Xtra Broadband
    By aidanmaz in forum PressF1
    Replies: 16
    Last Post: 11-10-2008, 03:57 PM
  2. Xtra Broadband and QoS
    By Rugrats in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 27-06-2007, 07:44 PM
  3. Xtra Broadband
    By bk T in forum PressF1
    Replies: 29
    Last Post: 05-05-2006, 02:27 PM
  4. Xtra Broadband
    By Xtra_Unique in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2005, 03:28 AM
  5. edonkey, eMule, eMule Plus
    By James Busby in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 18-10-2003, 12:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •