Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Is anyone gettting this when they post?

    Connection closed by remote server.

    It happens sometimes, when I go to post a message on this forum. And its starting to get annoying!

    Is it me, this forum, or Ihug? why this message keeps appearing?

    And the same message just re-appeared when I went to submit this post.

  2. #2
    Mike Mike's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Rosarito, Mexico
    Posts
    1,379

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    Quote Originally Posted by Speedy Gonzales
    Connection closed by remote server.

    It happens sometimes, when I go to post a message on this forum. And its starting to get annoying!

    Is it me, this forum, or Ihug? why this message keeps appearing?

    And the same message just re-appeared when I went to submit this post.
    I haven't seen it - using Slingshot.

    Mike.
    what are you doing looking in here?

  3. #3
    blank space
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Northland
    Posts
    1,796

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    No, with e3.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Te Awamutu
    Posts
    837

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    No probs here with Xtra
    I believe no problem is so large or so difficult that it can't be blamed on someone else.

  5. #5
    Jedi master Rob99's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In the wop wops
    Posts
    3,532

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    I only get that message when I've been ftp-ing.

    No probs on this forum with ihug
    Laziness is nothing more than the habit of resting before you get tired.

  6. #6
    6146-B Billy T's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Middle Earth
    Posts
    6,887

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    That is one of the error messages I was getting when Xtra was not allocating me an IP address. In that instance I was logged on but couldn't access the net, but this sounds a bit different to your problem.

    Cheers

    Billy 8-{)
    Some days it's not even worth chewing through my restraints!

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    Umm yer sounds a bit different. I can log on fine, no prob at all.

    I can go to any other site do anything. Its only when I'm on this forum, this message turns up.

    Altho, last week, (or the week before) somehow I managed to get on 3 times in a row with Ihug, with the same ip address lol.

    This doesnt usually happen that often with Ihug (or dialup).

    The only time as you've said, I could logon but couldnt get anywhere, was when NIS was installed, as the proxy for this, quite often stopped, which also stops you from from browsing etc (until I killed NIS completely).
    Last edited by Speedy Gonzales; 05-03-2006 at 11:45 AM.

  8. #8
    Pedant and proud of it
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Christchurch
    Posts
    6,047

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    It's trying to reduce the load on the server. If it sees more than 5000 posts, it decides that you're too busy, and need to be slowed down

  9. #9
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    Quote Originally Posted by Graham L
    It's trying to reduce the load on the server. If it sees more than 5000 posts, it decides that you're too busy, and need to be slowed down


    Maybe I need to reset mine huh

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    5,067

    Default Re: Is anyone gettting this when they post?

    LOL @ Speddy

    No probs here with Xtra

Similar Threads

  1. The Last Post...
    By Mickeyduck in forum PC World Chat
    Replies: 33
    Last Post: 06-08-2008, 06:20 PM
  2. HJT Post, can you help?
    By Joe_B in forum PressF1
    Replies: 3
    Last Post: 18-01-2006, 12:57 PM
  3. PC won't post
    By antmannz in forum PressF1
    Replies: 20
    Last Post: 24-01-2005, 07:44 AM
  4. OT Stupid post, Post here please,
    By beetle in forum PressF1
    Replies: 82
    Last Post: 11-11-2004, 05:15 PM
  5. Gettting kicked off
    By Ron Bakker in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 14-05-2003, 02:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •