Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    711

    Default using P4 power supply with P3

    Is it possible to use a P4 ATX 400W power supply with a Pentium 3 computer? It won't overload my P3 motherboard will it. CUrrently i have a P3 250W ATM power supply.

  2. #2
    Lets play Metla's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Mega City One
    Posts
    16,227

    Default Re: using P4 power supply with P3

    Fine,just fine.
    better Dredd then dead

  3. #3
    perpetual newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Hamilton
    Posts
    506

    Default Re: using P4 power supply with P3

    You'll just have an extra connector that the PIII MBD won't use.

Similar Threads

  1. I'm going for the power supply on this one...
    By bob_doe_nz in forum PressF1
    Replies: 19
    Last Post: 08-08-2006, 08:41 AM
  2. Power Supply
    By noone in forum PressF1
    Replies: 62
    Last Post: 05-04-2006, 01:15 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 10-09-2004, 04:11 PM
  4. Power Supply or MB or???
    By B.M. in forum PressF1
    Replies: 17
    Last Post: 27-11-2003, 09:28 AM
  5. Power supply.
    By fergie in forum PressF1
    Replies: 10
    Last Post: 19-11-2002, 11:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •