Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Resident Monopoly Hater
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    493

    Default Program already installed!

    Hi,

    Everytime my computer logs in, it pops up a small error message saying "Program Already Installed!"

    Now I know it's for my hotkey, cos in the taskbar its called Chicony...

    However I cannot find where this box is getting called from...

    I checked all the startup folders, and the Run registry key contains nothing of the sort.

    What could be making it do this?

    OS is Win2k SP4, keyboard is Genius kb21 Comfy....

    Cheers
    Hamstar

  2. #2
    Member beama's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    where eye patches are worn with pride
    Posts
    1,724

    Default Re: Program already installed!

    try msconfig... startup tab
    or type sysedit in the run box and see if its any of those system files
    not sure if those two cmd will work in 2k (cant remember) but worth a try

    I think the win.ini is the file you maybe looking for.
    Look for............. run= <name_of_program>
    Trust me. I know what I'm doing.Sledge Hammer

    Linux the only way to get rid of the windows boot sector virus ( Geoff Palmer , Jun 28, 2004 Tips & Help : Tux Love, PCWorld NZ)

    Parkinsons NZ


  3. #3
    Resident Monopoly Hater
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    493

    Default Re: Program already installed!

    nah nothing...

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dunedin
    Posts
    2,204

    Default Re: Program already installed!

    As far as i remember there is no startup "thing" in msconfig with Win2K but you can use http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dunedin
    Posts
    855

    Default Re: Program already installed!

    How about you look under programs/startup folder. Maybe the install file is there??

  6. #6
    Resident Monopoly Hater
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    493

    Default Re: Program already installed!

    yeah done all that but it still comes up....

  7. #7
    Resident Monopoly Hater
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    493

    Default Re: Program already installed!

    still doing it....

  8. #8
    tweakedgeek tweak'e's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    winterlessnorth (well almost)
    Posts
    4,778

    Default Re: Program already installed!

    you will need to post what you have listed as running in startup.

    BTW msconfig from XP works fine in w2k
    Tweak it till it breaks

  9. #9
    Pedant and proud of it
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Christchurch
    Posts
    6,047

    Default Re: Program already installed!

    That sort of message looks as if it's a left over from a failed installation (because the program was"Already Installed").

    Does Task Manager (from Ctrl/Alt/Del) show an installer there?

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 29-01-2008, 07:30 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 23-05-2007, 09:37 AM
  3. Replies: 43
    Last Post: 05-01-2005, 08:20 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 26-07-2003, 12:10 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 16-01-2002, 10:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •