Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    stevenb
    Guest

    Default Gigabyte VAX1394 and MSI Ti4200 problems

    I'm suffering a few problems with a brand new Gigabyte VAX1394 and MSI Ti4200 video card causing problems at bootup. I'm getting 1 long and 2 short bios beeps indicating a video card failure sometimes. I've had the video card replaced with a new one so that's not at fault. The problem doesn't happen all the time so it appears to be a setting rather than a hardware problem. Has anybody got any ideas? I've tried everything I can think off already so I'm open to any suggestions!

  2. #2
    metla
    Guest

    Default Re: Gigabyte VAX1394 and MSI Ti4200 problems

    Read the manual taking note of the correct jumper settings(or is the board jumperless?,seems to be the way of the future....hell,way of the present even.........HA)

    Could try resetting the bios,usually a jumper(unless its jumperless)

    Send the board back,insist its faulty and demand a replacement,if a new board still gives errors,well,at the very least you know to look elsewhere for the problem.

    Have you tried re-seating your hardware?

  3. #3
    tweak\'e
    Guest

    Default Re: Gigabyte VAX1394 and MSI Ti4200 problems

    what bios brand? also what powersupply and cpu?

  4. #4
    stevenb
    Guest

    Default Re: Gigabyte VAX1394 and MSI Ti4200 problems

    It's an Award bios (can't remember version number) and a 300W Hyena power supply with an XP2000+ CPU. The problem still occurs with everything disconnected and removed except for the video card so it's unlikely it's a problem with the power supply being too weak. I've tried reflashing the bios and clearing CMOS to no avail. I'm tending to believe it's a problem with the motherboard as the card will work for several days at a time and then just stop working and then magically start working again!


Similar Threads

  1. Gigabyte EP45-DS3R ram problems
    By cbee in forum PressF1
    Replies: 11
    Last Post: 11-07-2008, 08:31 PM
  2. Gigabyte GA-P35-DS3R boot problems anyone?
    By Deane F in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 17-09-2007, 01:39 PM
  3. gigabyte radeon x800 pro problems
    By hwj2 in forum PressF1
    Replies: 9
    Last Post: 11-08-2004, 11:26 PM
  4. geforce4 ti4200 + video capture??
    By cold_fu5ion in forum PressF1
    Replies: 6
    Last Post: 21-09-2003, 01:21 PM
  5. Will GF4 Ti4200 fit??? help
    By thelaw in forum PressF1
    Replies: 7
    Last Post: 22-09-2002, 11:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •