Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    Jen C
    Guest

    Default PressF1 displaying posts incorrectly???

    I have noticed tonight that several posts when opened do not display properly. No body else seems to be complaining so I assume that the problem is with me. One post when opened showed no post body at all ... only the PC header stuff and the Forum Home | Register | Log-in links at the bottom of the page ?:|. I made a screenshot of that one and posted it off to the webmaster thinking that it was only that post (now does open properly couple of hours later anyway) but now another post is being weird.

    The poll on Fight club vs Lock stock is all over the place. The thread history (or whatever it is called) at the top has the Re: very OT - Fight club etc squashed at the far left of the page, the user name is centred, and the date/time flattened on the far right side with lots of white areas between. The actual post and replies displayed below look normal.

    Is anybody else seeing this? Have I joined Susan and lost my marbles (she reported a different display error earlier on the "parents printer" thread)

    I have tried both OE6 and Opera 6.5, ditched the cookies, and emptied out the temp internet file which has made no difference. I haven't changed any settings but Opera 6.5 is new (been running 2-3 days with no problems).

    ?:| Jen

  2. #2
    Chilling_Silence
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???

    I'm fine, but check the Billy T's worst enemie's are back or something post. Where's that sticky post of Bruce's when ya need it?

    Personally though, All 4 PC's I've used it on today are diplaying it fine!

    Cheers

    Chilling_Silence

  3. #3
    JamesStewart
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???

    Hey, I have noticed that to BUT it is a server thing I think. Just wait 1/2-1 minute abd the page loads. Gets anoying but hey, they do a good enough job already don't they?

  4. #4
    Jester
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???

    Thank god it's not just me.

    I replied to a post earlier about Paradise's connection speed, saying I haven't had any problems, then received an email to say the thread had been updated, and the post was blank when it finally loaded. I thought I had put the knock on myself!

    J.

  5. #5
    Billy T
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???

    Ummmmmmm :8}

    I was afraid to say this before because my archaic computer and IE5.0 do do funny things........BUT

    I think the greebnchs are back :O

    I have been experiencing odd display faults on F1 that have not shown up anywhere else. I get odd characters turining up in the list of posts and the Forum header has been going haywire.

    Cheers

    Billy 8-{)

  6. #6
    Baldy
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???


    > I have been experiencing odd display faults on F1
    > that have not shown up anywhere else. I get odd
    > characters turining up in the list of posts and the
    > Forum header has been going haywire.
    >
    > Cheers
    >
    > Billy 8-{)

    Quite ironic in a computer help forum LOL

  7. #7
    godfather
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???

    What problems?

    [Edited by: admin on Sep 25, 2002 9:55 AM]

  8. #8
    Jester
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???

    Now I have to scroll way over there ---->
    to read the earlier posts.

    Anyone for tennis? ;-)

  9. #9
    -=JM=-
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???

    Well I had this

  10. #10
    sal
    Guest

    Default Re: PressF1 displaying posts incorrectly???

    argh, thats not good, but im not far off that at the moment

    how bout we all chip in and get vBulletin , or phpbb, hmm, hang on, i already suggested that and got a prompt 'no', oh well

    grtz sal.
    tga

Similar Threads

  1. Battery percentage incorrectly displayed
    By technicianxp in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2007, 12:03 PM
  2. Searching PressF1 posts
    By allcamp in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 18-01-2007, 03:20 PM
  3. PressF1 posts a bit boring for you?
    By CYaBro in forum PC World Chat
    Replies: 11
    Last Post: 14-11-2005, 08:00 PM
  4. Harddrive size reported incorrectly
    By asdex in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2003, 07:10 AM
  5. Multiple PressF1 Posts
    By in forum PressF1
    Replies: 8
    Last Post: 11-10-2001, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •