Results 1 to 3 of 3

Thread: Modem

  1. #1
    Guest

    Default Modem

    I have a 56k modem. I run a programe which conects to s server in Australia. On several occasions it has disconnected, and when I try to re-connect I get 'Error 633: The modem is already in use....' I have no other programs running, and have to reboot to solve the problem. Help.

  2. #2
    Guest

    Default Re: Modem

    This can happen if your Dialup networking has not disconnected completely.
    Try Ctrl-Alt-Delete, if you see RNAAPP loaded select end task.
    This might save you having to reboot to free up the port again.

  3. #3
    Guest

    Default Re: Modem

    If you're not afraid of opening your base unit, you could also see if the modem card is seated properly in it's PCI (or ISA) slot. I've found that over time the connectors can become misaligned, and a repositioning of it will fix this disconnection problem.

Similar Threads

  1. ADSL Modem Router for Cable Modem
    By prags_g in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 18-05-2005, 09:45 PM
  2. Hard Modem or Soft Modem
    By chinadoll in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 02-04-2005, 06:58 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 21-07-2004, 04:54 PM
  4. Modem
    By in forum PressF1
    Replies: 4
    Last Post: 12-05-2001, 12:25 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 10-04-2001, 01:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •