Results 1 to 3 of 3

Thread: Lost Sound

  1. #1
    Senior Member Pato's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Kapiti Coast
    Posts
    2,020

    Default Lost Sound

    Sorry about the double post.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Guage.PNG 
Views:	56 
Size:	8.5 KB 
ID:	10118  
    Last edited by Pato; 09-12-2019 at 02:46 PM.

  2. #2
    Old guy
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,721

    Default Re: Lost Sound

    I think you have deleted the wrong post Pato.
    What Operating system are you using?

  3. #3
    Senior Member Pato's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Kapiti Coast
    Posts
    2,020

    Default Re: Lost Sound

    Quote Originally Posted by CliveM View Post
    I think you have deleted the wrong post Pato.
    What Operating system are you using?
    It's not my day eh. Using windows 10.

Similar Threads

  1. lost sound
    By johut in forum PressF1
    Replies: 6
    Last Post: 24-04-2004, 01:39 AM
  2. Lost Sound
    By Hilton in forum PressF1
    Replies: 13
    Last Post: 17-12-2003, 10:01 PM
  3. lost sound in xp
    By Dataseeker in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 31-08-2002, 09:21 AM
  4. Lost sound
    By in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 16-05-2002, 03:57 AM
  5. lost my sound!
    By in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2001, 03:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •