Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Christchurch , New Zealand
    Posts
    1,314

    Default free 1GB ddr2 to anyone in need

    i have a few dozen sticks, mostly 533mhz/667mhz.
    Have a great day.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Christchurch , New Zealand
    Posts
    1,314

    Default Re: free 1GB ddr2 to anyone in need

    still got a few
    Have a great day.

  3. #3
    Wanderer
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    7,482

    Default Re: free 1GB ddr2 to anyone in need

    Not sure if I would take them. Later in the year I have something similar to get rid off as well. 9yr old technology computer that is to be rebuilt. Thing is for normal stuff they are still OK, photography software and obviously games and video editing won't.

    I am running 2x DDR2 2GB and 1x DDR2 2GB also from China, I had a pair but 1 broke.

    Fortunately some landfills do take them for free.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    4

    Default Re: free 1GB ddr2 to anyone in need

    After some few days this those sticks will be useless. Today I was hardly found a ddr3 4gb after searching quite a while. This is all marketing bro. Once I used Pentium 4 with 512 ram. I don't think its slower than my present pc. Every soft/service want up-gradation and that's why we are bound to upgrade. It's all marketing.

  5. #5
    Senior Member 1101's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7,152

    Default Re: free 1GB ddr2 to anyone in need

    My first PC had 1Mb (thats MB) of ram. And a 20MB hard drive . Why would anyone need more than a 286 & Dos6 ?
    Pent4 , totally dont need that high a spec PC .
    Its all marketing, forced obsolescence
    My Dos6 PC booted faster than many Win10 PC's . No waiting for AV & drivers etc to load up. No waiting for Cloud sync on startup. Dos6 : fast. Windows : pfft
    Office95 loads considerably faster than Office 2016,2013 etc.
    Now , I just need to figure out how to encode vids , watch movies, open large JPG's on an 286 . And where can I get security patches for Win3.1 ?

    No wheres my slide ruler gone
    :-)

Similar Threads

  1. DDR2 - AMD only RAM?
    By Nomad in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 12-11-2016, 12:30 PM
  2. Comment on DDR2 533 and DDR2 800 please.
    By Bryan in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 20-02-2012, 07:33 PM
  3. DDR2 800
    By gum digger in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 24-06-2011, 05:48 PM
  4. DDR2 ???
    By sarel in forum PressF1
    Replies: 13
    Last Post: 09-01-2009, 12:58 PM
  5. DDR2 Dual Channel RAM vs DDR2 "Ordinary" RAM
    By delta whiskey in forum PressF1
    Replies: 4
    Last Post: 22-11-2006, 09:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •