Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12

    Default Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    Hi,

    Just a question I can't find an answer: Is the optical fiber signal from the [edited] SDI to fiber converter boxes compatible to the [edited]?

    Thanks for the infos.
    Last edited by Jen; 15-02-2017 at 05:07 PM.

  2. #2
    Senior Member 1101's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7,207

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    sniff sniff, its spam

    *** DONT CLICK THE LINKS ***

    question was taken from another forum,then links changed. original question date 2012

    https://forum.blackmagicdesign.com/v...php?f=4&t=2590

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    can you elaborate why in the word you would label my question SPAM!!!!!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    I just looked to your posts for me it looks like you should refer this (sniff sniff, its spam)

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    Look forward for your reply... spammer 1101

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    I can't believe in this forum Senior Member can troll Junior Member
    I just looked on your threads, please copy any of your threads and paste to google search engine >>> after please label your self SPAMMER
    Since many forums comes with same wording like yours

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    Look forward for the advise: Is the optical fiber signal from the SDI to fiber converter boxes compatible to the Blackmagic Design UltraStudio?
    Also not sure but someone may have the same question staring <<< Look forward for the advise>>> in case 1101 may think this is a SPAM

  8. #8
    Old guy
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,817

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    Looks suspect to me too!

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    12

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    Thanks for your kind answer old guy, looks like you have no clue about my question!
    Please before you label someone suspect look at your self and think before you type a comment...
    Last edited by ottoj; 15-02-2017 at 07:40 AM.

  10. #10
    Senior Member 1101's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7,207

    Default Re: Optical Fiber compatibility HD- SDI-to-fiber / Blackmagic Design UltraStudio

    Quote Originally Posted by ottoj View Post
    Look forward for your reply... spammer 1101
    Mr ottoj, if that is even your real name

    your question:
    "Just a question I can't find an answer: Is the optical fiber signal from the SDI to fiber converter boxes compatible to the Blackmagic Design UltraStudio?
    Thanks for the infos. "

    a question from 4 years ago
    "Just a question I can't find an answer: Is the optical fiber signal from the SDI to fiber converter boxes compatible to the ATEM Studio Converter?
    Thanks for the infos."

    so please tell us, how you question is damn near word for work the same as one from 4 years ago, but now with weblinks added to it
    We all await your reply

Similar Threads

  1. Fiber problems
    By ianhnz in forum PressF1
    Replies: 11
    Last Post: 01-01-2016, 02:31 AM
  2. Fiber speeds?
    By ianhnz in forum PressF1
    Replies: 19
    Last Post: 30-10-2015, 12:28 PM
  3. Just got fiber (30).
    By Nomad in forum PC World Chat
    Replies: 25
    Last Post: 19-05-2013, 05:02 PM
  4. Anyone gone fiber internet yet?
    By Nomad in forum PC World Chat
    Replies: 37
    Last Post: 06-06-2012, 08:13 AM
  5. There is fiber near by!! :D
    By The Error Guy in forum PC World Chat
    Replies: 8
    Last Post: 12-10-2011, 08:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •