Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member mark1978's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bay of Plenty
    Posts
    634

    Default Netcomm Router and error access to it!

    I have only upgraded the firmware 6 months ago however the only reason I want to access this router is to see if I can tweak the settings as my PS3 keeps cutting the connection out. When I put in the 1692.168.1.1 it says To view this page, you must log in to area “level_15_access” on 192.168.1.1:80, even Netcomm technical support doesn't know...

    Does someone know how to access this and does someone know how to configure a ps3 to a port??

    Its a netcomm NP803n router

    http://support.netcommwireless.com/product/wifi/np803n

  2. #2
    Computer Technician wainuitech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wellington
    Posts
    27,190

    Default Re: Netcomm Router and error access to it!

    The reason for the error is your IP address is wrong. According to the Manual the default IP should be 192.168.20.1
    Update / Upgrades = Replace old bugs with new ones.

  3. #3
    Senior Member mark1978's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bay of Plenty
    Posts
    634

    Default Re: Netcomm Router and error access to it!

    really?
    lol

  4. #4
    Computer Technician wainuitech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wellington
    Posts
    27,190

    Default Re: Netcomm Router and error access to it!

    Update / Upgrades = Replace old bugs with new ones.

  5. #5
    Senior Member mark1978's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bay of Plenty
    Posts
    634

    Default Re: Netcomm Router and error access to it!

    OMG!!! Your RIGHT!!!!!! Bahahahahaha.....do u know how to configure my port for the PS3??? by any chance??? Am laughing so hard....even the netcomm people did not know!!
    Last edited by mark1978; 11-09-2014 at 01:08 PM.

  6. #6
    Computer Technician wainuitech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wellington
    Posts
    27,190

    Default Re: Netcomm Router and error access to it!

    Try this site: http://portforward.com/english/route...on_Network.htm Here for example is how to do it for PS3 Novastrike http://portforward.com/english/route...Novastrike.htm Have a look around that site it looks like Theres a lot of Info. ( never done it personally)
    Update / Upgrades = Replace old bugs with new ones.

Similar Threads

  1. NetComm Router
    By jayal in forum PC World Chat
    Replies: 3
    Last Post: 10-04-2014, 11:08 PM
  2. netcomm nb6plus4wn router help
    By globe in forum PressF1
    Replies: 9
    Last Post: 08-09-2012, 12:14 PM
  3. Netcomm NB6Plus4Wn ADSL2+ Router
    By Cyberhuskey in forum PressF1
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2011, 03:46 PM
  4. NETCOMM NB6PLUS4Wn Router
    By vims213 in forum PressF1
    Replies: 10
    Last Post: 22-04-2010, 09:51 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 13-08-2008, 02:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •