Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Plimmerton
    Posts
    3,370

    Default IE11 browser is bugging me

    Wonder if anyone has a suggestion where I could look to find a really specific problem I have with my own win 8.1 comp and IE11.

    The problem is with www.computerlounge.co.nz. When I click on the Components header I get this:-
    --------------------------
    Computerlounge.co.nz - Internal Server Error.
    We are sorry, but an error seems to have occured in the webpage that you were trying to load.

    If the error occured during the processing of a transaction, please email us at info@computerlounge.co.nz and let us know

    If the error occured in another part of the system, you may wish to try reloading or go to our home page.

    (Pity about their spelling!).
    --------------------------

    I have unloaded IE and re-loaded it a couple of times, set to default settings, and checked settings against my netbook that doesn't have this problem. A new laptop just finished working on is fine, as well.

    I have run mine -extoff and nothing changes. The OK comps running with -extoff still load that page fine. I have also run scannow which returned an OK result.

    The errant page seems to have a different 'moving pictures' header from the other pages. Maybe a web developer could see if this is different from all the other sections that might provide a clue to my problem?

    I would add that there is one way I can get it to load and that is to untick the Internet Options\Security protected mode. This may be another clue.

    OK, it is a trifling problem in the grander scheme of things but it still bugs me!!

    Not expecting anyone to spend time on this but just maybe someone has a quick idea for me to look at.

    TIA.

  2. #2
    Computer Technician wainuitech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wellington
    Posts
    27,122

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    Have you tried Compatibility Mode ? While, if it works wont tell you what the problem is ( as its only on the One computer) it may allow it to work. Go to Computer Lounge, To get to the option go to Cog top right hand corner under the X or press Alt + X Click on Compatibility View Settings -- Computer lounge should be listed already, click Add / OK. Go out of the site and come back in.

    Works Fine here on W8.1 + IE11
    Update / Upgrades = Replace old bugs with new ones.

  3. #3
    Computer "Specialist" Agent_24's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    64 Bitville
    Posts
    14,162

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    Still using IE10 here, last time I tried IE11 it was full of broken websites that compatibility mode didn't even fix.
    Non-system disk or disk error. Replace and strike any key when ready.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Plimmerton
    Posts
    3,370

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    Yep, sorry WT, I omitted to say, have tried compatibility mode and it still didn't work.

    Good move, agent, as I have had a few other problems with IE11 like program has stopped etc. It seems more stable now but I still have this bloody aggravating issue! I tried going back to FF but just didn't get the right feel with it. Hard to say why I gravitate back to IE11.

    Cheers, guys.

  5. #5
    Senior Member PeterQ's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    221

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    I had the same problem so went to Chrome , that was OK and much quicker
    Intel i7 2600 3.4GHz Gigabyte P67 EVGA Nvidia GTX 660 OC Windows7

  6. #6

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    I uninstalled IE11 as a site I use has an expired certificate and IE11 doesn't allow you to acknowledge the warning and continue on - it has no popup to allow this. Back to IE10 and you get the button to continue on to the site.
    Nothing happens until something happens

  7. #7
    Computer "Specialist" Agent_24's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    64 Bitville
    Posts
    14,162

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    Quote Originally Posted by linw View Post
    Good move, agent, as I have had a few other problems with IE11 like program has stopped etc. It seems more stable now but I still have this bloody aggravating issue!
    Yeah I tried it on my previous install of Windows 7, had broken sites and other issues... when I reinstalled and upgraded to 64bit I didn't bother, only installed IE10. I don't use it much but do like it to work when I do...
    Non-system disk or disk error. Replace and strike any key when ready.

  8. #8
    Septuagenarian
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Kapiti Coast
    Posts
    230

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    I use IE11 on 7 and 8.1 and the link works OK with Protected Mode on. my only complaint with it is it sometimes won't page backwards.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Plimmerton
    Posts
    3,370

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    Yea, everyone else's 8.1 works OK! There is something very weird with just my main comp.

    That no-page-backward one is also annoying, given that MS doesn't seem in a hurry to fix it. It happens here when I try to go back after a google enquiry. I have to click on the enquiry again. You'd think someone in MS would be embarrassed by this wouldn't you?

  10. #10
    Computer Technician wainuitech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wellington
    Posts
    27,122

    Default Re: IE11 browser is bugging me

    Quote Originally Posted by linw View Post
    Yea, everyone else's 8.1 works OK! There is something very weird with just my main comp.

    That no-page-backward one is also annoying, given that MS doesn't seem in a hurry to fix it. It happens here when I try to go back after a google enquiry. I have to click on the enquiry again. You'd think someone in MS would be embarrassed by this wouldn't you?
    Are you saying the back arrow is not there, or it wont let you go back pages ?

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.png 
Views:	47 
Size:	12.0 KB 
ID:	5736

    If its just not going back pages, its not only IE that does that, I seen it and had it happen on both Chrome and FF, its as if the page is holding you there, and right clicking the back arrow selecting a previous page jumps it back.
    Update / Upgrades = Replace old bugs with new ones.

Similar Threads

  1. Web site problem with IE11
    By linw in forum PressF1
    Replies: 12
    Last Post: 03-04-2014, 09:30 AM
  2. No Scrolling in IE11
    By berryb in forum PressF1
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2014, 10:22 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-06-2005, 04:10 PM
  4. [OT] The Best Web Browser
    By Mada in forum PressF1
    Replies: 41
    Last Post: 09-11-2004, 12:58 PM
  5. Need help with browser
    By in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2000, 03:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •