Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Default Context Menu in Google Chrome

    I have freshly installed the latest version of Google Chrome, but I don't find many options in context menu when I right-click any word or URL address after slecting that. Before, I remmeber that I had the option of searching a word in Google and also opening a URL address in new tab. Now I only see three options: Copy, Print, and Inspect element. Why so?

  2. #2

    Default Re: Context Menu in Google Chrome

    Okay, I solved this problem myself! I had actually installed from the site filehippo to avoid a long wait for online installation from the Google site, but later I uninstalled that and downloaded an offline installer from the Google site. Later I updated it. Now the options are available in context menu!

  3. #3

  4. #4

    Default Re: Context Menu in Google Chrome

    Yes, Gonzales! This is exactly the site where I downloaded the file and installed.

  5. #5
    Computer "Specialist" Agent_24's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    64 Bitville
    Posts
    14,323

    Default Re: Context Menu in Google Chrome

    Don't install well known programs from 3rd party sites, they often bundle crapware, if not malware
    Non-system disk or disk error. Replace and strike any key when ready.

  6. #6
    Where is Metla these days Chilling_Silence's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    17,146

    Default Re: Context Menu in Google Chrome

    Quote Originally Posted by Agent_24 View Post
    Don't install well known programs from 3rd party sites, they often bundle crapware, if not malware
    ^^ this... It's likely a bundled plugin. You should check your Extensions and see what's enabled, coz it's going to be something 3rd-party...
    I mostly do Bitcoin & DigiByte things these days, feel free to say hi on Twitter: https://twitter.com/dgb_chilling

    Before you ask a question here, or before you get upset by a response, see here:
    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-...ons.html#intro

Similar Threads

  1. Deleting shortcuts from context menu
    By shione83 in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 14-06-2009, 04:54 PM
  2. Slow desktop context menu
    By mrwally in forum PressF1
    Replies: 4
    Last Post: 24-09-2006, 10:24 AM
  3. Right-click context menu with double-ups
    By m_pav in forum PressF1
    Replies: 10
    Last Post: 23-02-2005, 06:41 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 16-01-2004, 01:07 AM
  5. Removing context menu items
    By in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 28-05-2002, 11:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •