Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    Angry Freeview problem

    I decided to do a factory reset on the decoder. That worked ok, but now OPTUS D1 is not on the list of available satelites, please help? It'sa Satview D90

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    954

    Default Re: Freeview problem

    Try posting over here
    http://www.nzdtv.com/forum/forumdisp...ellite-Service

    and see if someone else has the same unit.
    NZ Digital TV Forum, Freeview NZ , etc
    http://www.nzdtv.com/

  3. #3
    Computer "Specialist" Agent_24's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    64 Bitville
    Posts
    14,294

    Default Re: Freeview problem

    Why did you need to do a factory reset?
    Non-system disk or disk error. Replace and strike any key when ready.

  4. #4
    Me
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    The sunny - windy city
    Posts
    348

    Default Re: Freeview problem

    Toys are for playing with - what use are they otherwise.

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: 09-01-2012, 05:32 PM
  2. Freeview problem
    By Hitech in forum PC World Chat
    Replies: 6
    Last Post: 11-03-2011, 09:45 PM
  3. DVB-S Freeview problem
    By wratterus in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 11-06-2010, 03:01 PM
  4. TV Freeview problem (?)
    By Tony in forum PC World Chat
    Replies: 16
    Last Post: 01-09-2009, 11:58 AM
  5. Freeview Terrestial Decoder problem?
    By EX-WESTY in forum PC World Chat
    Replies: 1
    Last Post: 22-09-2008, 10:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •