Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Lost Cause
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Auckland
    Posts
    1,300

    Default TL-WR1043ND and Gargoyle

    Hi guys,

    After all of Chill's recommendations on the forum I've decided to buy a TL-WR1043ND and give Gargoyle a go, seeing as the router is ver1.10 is it still necessary to flash with the German firmware before loading Gargoyle or is this no longer an issue with the latest releases of Gargoyle?

    Cheers

  2. #2
    Generic Member The Error Guy's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Wellington
    Posts
    3,602

    Default Re: TL-WR1043ND and Gargoyle

    I'd say it's no longer an issue, mine was a V1.10 and I just loaded the latest gargoyle release on with no problems.

    Just remember:
    Use 1.5.9 or higher - lower versions of gargoyle cause a brick in the V1.10
    The default gargoyle firmware file name is too long, rename it to something shorter (otherwise you get an error saying you haven't selected a firmware file to upload, even when you have)


    Other than that it's all peachy.
    The Master Of Deception


    >~~ i7 Sandy Bridge 2630QM 2.0GHz ~~ 4GB RAM ~~ATI 6770M 1Gb~~ 640gb Pri HDD 1tb Secnd~~<

  3. #3
    Lost Cause
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Auckland
    Posts
    1,300

    Default Re: TL-WR1043ND and Gargoyle

    Thanks, had read about the older versions bricking 1.10.

    All installed fine, now to figure out how I want it configured...

  4. #4
    Where is Metla these days Chilling_Silence's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    17,146

    Default Re: TL-WR1043ND and Gargoyle

    Cool Basic guide on my blog on the quotas too
    I mostly do Bitcoin & DigiByte things these days, feel free to say hi on Twitter: https://twitter.com/dgb_chilling

    Before you ask a question here, or before you get upset by a response, see here:
    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-...ons.html#intro

  5. #5
    Lost Cause
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Auckland
    Posts
    1,300

    Default Re: TL-WR1043ND and Gargoyle

    Thanks Chill, don't really have the need for quotas etc but will have a play just for the sake of it

  6. #6
    Where is Metla these days Chilling_Silence's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Auckland
    Posts
    17,146

    Default Re: TL-WR1043ND and Gargoyle

    Neither, but it's still cool!
    I mostly do Bitcoin & DigiByte things these days, feel free to say hi on Twitter: https://twitter.com/dgb_chilling

    Before you ask a question here, or before you get upset by a response, see here:
    http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-...ons.html#intro

Similar Threads

  1. Gargoyle QoS - Am I doing this right?
    By The Error Guy in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 27-03-2013, 01:24 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 22-01-2013, 03:13 PM
  3. Wifi not connecting to Gargoyle
    By bk T in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 23-07-2012, 12:07 PM
  4. Gargoyle & TL-WR1043ND
    By bk T in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 22-07-2012, 05:30 PM
  5. TP LINK TL-WR1043ND
    By nedkelly in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 22-02-2011, 11:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •