Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Firefox error ?

  1. #1
    The Hamiltonian effie c's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    804

    Default Firefox error ?

    Hi,all.

    Over the last week I have not been able to pay any accounts online, as I have done for years. My chequebook is gathering mould

    I rang the bank again this morning and the problem was not fixed after a similar call yesterday. While the operator waited I went out of FF and started Internet Explorer------and it worked.

    What can I do to correct this fault as FF is my default provider.

    I assume that an update is conflicting,as happens with FF updates at times


    effie c

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,855

    Default Re: Firefox error ?

    So, what does IE do that FF doesnt do?? Is FF crashing or something? Is FF 15.01 installed?

  3. #3
    Helper < Helped DeSade's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Earthquake HQ
    Posts
    3,670

    Default Re: Firefox error ?

    Switch to Chrome
    The Internet moves in mysterious ways.

  4. #4
    The Hamiltonian effie c's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    804

    Default Re: Firefox error ?

    Hi,

    No Speedy the program works perfectly- I have no issues with it- bar this banking

    No De Sade- I am used to FF all I want is why?---I am assuming an update is conflicting- I will look at FF v15.1-although I suspect I already have that

    effie c

  5. #5
    The Hamiltonian effie c's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    804

    Default Re: Firefox error ?

    Hi again,

    Have just done a Google--and v15.1 is causing pain --so what can be done about it?

    effie c

  6. #6
    In a 1920s time warp Terry Porritt's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Upper Hutt
    Posts
    5,361

    Default Re: Firefox error ?

    You could use an IE addon for Firefox in the interim which will enable Firefox to load pages in IE.

    I've had some problems with version 15.0.1, the IE addon I was using became incompatible and a favourite site didn't like Firefox all of a sudden.

    I'm using Fire IE addon at the moment, it seems to work ok. https://addons.mozilla.org/en-US/fir...ie/?src=search

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,855

    Default Re: Firefox error ?

    Uninstall then reinstall it. Or use another browser. Not much else you can do

  8. #8
    The Hamiltonian effie c's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    804

    Default Re: Firefox error ?

    Hi Speedy,

    Right on---as always

    I uninsatalled FF -had v15 and v15.1 in downloads-but I could not reset up v15.1 without deleting v15 and therefore lost my favourites--no matter-- I am now able to bank online

    It does appear several others have had identical problems--anyway thank you all
    effie c

  9. #9
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,855

    Default Re: Firefox error ?

    You can uninstall older versions and keep the prefs etc. And install a later version. So, you dont lose the favs / bookmarks etc

  10. #10
    mikebartnz
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Wairarapa
    Posts
    5,554

    Default Re: Firefox error ?

    Do a search for bookmarks.html and the copy the old one over the new one when FF isn't running.
    Computers are like Air Conditioners, they stop working when you open Windows.

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-04-2010, 11:39 AM
  2. Firefox Error Console
    By GorCh in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 16-08-2008, 11:51 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 05-08-2006, 02:48 PM
  4. FireFox error
    By NZHawk in forum PressF1
    Replies: 10
    Last Post: 31-05-2005, 06:59 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-04-2002, 12:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •