Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 11 to 20 of 53
  1. #11
    Senior Member EmoCat's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    PressF1 Forums
    Posts
    139

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    Has anything been said about when this takes place? Last time it happened it was on the day of the person(s) bandwidth renewal :/.

    Assuming they're following that same setup (and that this isnt some sick joke - bit stoked about 160GB), should have it in a month or two.

  2. #12
    Senior Member GameJunkie's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    64 Bitville
    Posts
    5,184

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    wait, so we're on 60Gb now, it'll double to 120Gb????


    schweeeet
    Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.


    JOIN THE FREE FORUMS!!!!!!

  3. #13
    Computer "Specialist" Agent_24's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    64 Bitville
    Posts
    14,380

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    Quote Originally Posted by Iantech View Post
    Be nice if they doubled the speed, not doubled the data cap. Halve the price of their over-charged plans if they really want to make an impact.
    Not much point, for me, for example.

    I'm on ADSL2+ as fast as my line and the equipment can allow. Without changing some technology there is no way to increase speed. Getting Annex M for up to 3Mbit upstream would be nice but I don't think the stuff here supports that.

    I'm happy with more data. It's about time this country started getting something comparable to other places...
    Non-system disk or disk error. Replace and strike any key when ready.

  4. #14
    IT Consultant johcar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Hibiscus Coast, Auckland
    Posts
    8,084

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    Quote Originally Posted by Iantech View Post
    Be nice if they doubled the speed, not doubled the data cap. Halve the price of their over-charged plans if they really want to make an impact.
    No point in doubling the speed without increasing the cap - otherwise you'll just hit your cap quicker!

    It is impossible to defeat an ignorant man in argument. -William G. McAdoo, lawyer and politician (1863-1941)

  5. #15
    Senior Member paulw's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Morrinsville
    Posts
    4,221

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    This is seriously making me think about moving from Orcon..
    Regards,

    Paul W
    Taco Bell is not a Mexican telephone company

  6. #16
    Senior Member pctek's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    In the Wild West
    Posts
    24,212

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    Wish they'd just give a discount.
    They already doubled it once, and I still only use about 3GB a month.
    wipe your paws.

  7. #17
    IT Consultant johcar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Hibiscus Coast, Auckland
    Posts
    8,084

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    Quote Originally Posted by pctek View Post
    Wish they'd just give a discount.
    They already doubled it once, and I still only use about 3GB a month.
    So just downgrade the plan to match your usage - if there's a suitable option for cheaper of course. I'm sure many people will do this...

    It is impossible to defeat an ignorant man in argument. -William G. McAdoo, lawyer and politician (1863-1941)

  8. #18
    Unknown Device wratterus's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Top of the South
    Posts
    12,338

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    Awesome. Nice one, telecom.

    Now they just need to stop the ADSL at home from disconnecting twice a day...
    Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."

  9. #19
    IT Consultant johcar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Hibiscus Coast, Auckland
    Posts
    8,084

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    What modem have you got wratterus? If you have the Thomson POS 585 v7, ring and complain and get then to replace it with the new 582n. Made a huge difference at my place.

  10. #20
    Soaring like an Eagle gary67's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    In a field in Hanmer
    Posts
    14,927

    Default Re: Telecom BB doubling data allowance

    So how does this compare with the new Telstra plan which gives 80Gb for $75 still seems telecom are over charging compared to other companies. Still I can't complain our BB and phone are free but don't know for how much longer

Similar Threads

  1. Telecom Data Usage
    By bk T in forum PressF1
    Replies: 25
    Last Post: 12-08-2011, 02:41 PM
  2. Increased Data Caps at Telecom!
    By johcar in forum PC World Chat
    Replies: 42
    Last Post: 08-08-2011, 03:28 PM
  3. Hide IP Platinum - using my data allowance?
    By supersi in forum PressF1
    Replies: 1
    Last Post: 28-04-2007, 03:21 PM
  4. Replies: 33
    Last Post: 28-05-2006, 01:36 PM
  5. Doubling Up.
    By JJJJJ in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2005, 01:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •