Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9

    Default help with mac viewing trademe

    hi there, i have a macbook pro with mac os x ver 10.5.

    whenever i load the nz based website trademe.co.nz it displays that page for anyware between 5 and 30 seconds, then it refreshes and shows a white screen. this happens in chrome, safari, firefox, wireless and LAN. incognito mode and regular browsing.

    any ideas how to fix this?

    cheers

    ben

  2. #2
    Correct my English!
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cycling somewhere
    Posts
    6,292

    Default Re: help with mac viewing trademe

    Firstly, I do hope that you are not using an account that has your cellphone number as the username.

    Secondly, does that apply only to trademe?

    Free, 24/7 telephone health advice service | Healthline - 0800 611 116

    Smoking KILLS. Don't let your life be ruled by cigarettes. | Quitline - 0800 778 778 ‎

    Join the unofficial PressF1 WCG team!



  3. #3
    Senior Member GameJunkie's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    64 Bitville
    Posts
    5,184

    Default Re: help with mac viewing trademe

    how long has this been happening??

    i second Jamuz's first comment, not the smartest move if that is the case
    Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.


    JOIN THE FREE FORUMS!!!!!!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,705

    Default Re: help with mac viewing trademe

    Have a look at this thread. Appears to be a similiar problem associated with java script
    http://pressf1.pcworld.co.nz/showthread.php?t=106903

    Have you got all the latest updates for OS X 10.5
    Last edited by Safari; 06-03-2010 at 10:57 PM.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9

    Default Re: help with mac viewing trademe

    Hi yeah, so far I've only come across this problem with trademe. This has been happening for a month or two. I use Google Chrome but have also tried going on trademe using Firefox and Safari. It only works if I use a Proxy server.

  6. #6
    Correct my English!
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Cycling somewhere
    Posts
    6,292

    Default Re: help with mac viewing trademe

    I... can't figure out why this is happening.

    So the page does load, but it only stays there for 5 - 30 seconds (i.e. unlikely to be a DNS or a host file problem)

    Then it refreshes, showing you a white screen on all browsers.

    A bug on the Trademe website? (it would have affected everyone, not just your case)

    Free, 24/7 telephone health advice service | Healthline - 0800 611 116

    Smoking KILLS. Don't let your life be ruled by cigarettes. | Quitline - 0800 778 778 ‎

    Join the unofficial PressF1 WCG team!



  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9

    Default Re: help with mac viewing trademe

    hmm urgent update. its now happening to picasa web albums too and this is a vital service to me, i'll offer an instant bank transfer of $10 to the first person who can solve my problem cheers.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    9

    Default Re: help with mac viewing trademe

    Quote Originally Posted by Jamuz View Post
    I... can't figure out why this is happening.

    So the page does load, but it only stays there for 5 - 30 seconds (i.e. unlikely to be a DNS or a host file problem)

    Then it refreshes, showing you a white screen on all browsers.

    A bug on the Trademe website? (it would have affected everyone, not just your case)
    i wouldnt say a bug on tradeMe, i've been experiencing this problem for awhile now and read below... what is the plug-in google use ? and the trademe adverts, thats a theory i've been toying with.

  9. #9
    Soaring like an Eagle gary67's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    In a field in Hanmer
    Posts
    14,930

    Default Re: help with mac viewing trademe

    Do google use a plug in? I'm not aware of one do you have any ad blocking software installed? So what do you use the proxy for?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,705

    Default Re: help with mac viewing trademe

    Who is your ISP
    What is the make and model of your modem

Similar Threads

  1. viewing photos on cd
    By Johanna in forum PressF1
    Replies: 4
    Last Post: 27-09-2004, 04:58 PM
  2. viewing photos from a cd
    By Johanna in forum PressF1
    Replies: 5
    Last Post: 27-09-2004, 04:38 PM
  3. Viewing in XP
    By -=JM=- in forum PressF1
    Replies: 3
    Last Post: 18-11-2002, 10:51 AM
  4. DVD viewing
    By in forum PressF1
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2002, 11:25 AM
  5. viewing .gif files
    By in forum PressF1
    Replies: 0
    Last Post: 24-09-1998, 08:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •