Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: IE7 & IE8

  1. #1
    Superanuitant Poppa John's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Wonderful Wanganui
    Posts
    5,029

    Default IE7 & IE8

    Hi All.
    A query about the above, please.

    Have XP SP3 Home. Monitor is, Compaq FP7317. (An old 2nd hand donated one, which works fine.)

    I am using Mozilla Firefox & I don't like it , I want to quit it & go back to IE. With Mozilla my screen is ok. The fonts are ok, The layout etc is ok.

    In IE, either 7 or 8,the font goes huge & the text lines overlap. But...It seems to be only on intrenet stuff thro IE.

    Any ideas what is causing this? Thanks PJ
    Deafness.
    When I was younger I heard but didn't listen.
    Now I am older, I listen but cannot hear.

    If it is not broke, don't make it broker by trying to make it better. (This applies specifically to PJ)

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: IE7 & IE8

    See what the font is set to under tools / internet options / general in IE. On here its set to times new roman / courier new and latin as the language script

  3. #3
    Pedantic Bloke Sweep's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tokoroa
    Posts
    7,671

    Default Re: IE7 & IE8

    You might also check out accessibility to ignore fonts in web pages and use what suits you.

  4. #4
    Superanuitant Poppa John's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Wonderful Wanganui
    Posts
    5,029

    Default Re: IE7 & IE8

    Neither 7 nor 8 is loaded at the moment, what do you both reccomend? PJ
    Deafness.
    When I was younger I heard but didn't listen.
    Now I am older, I listen but cannot hear.

    If it is not broke, don't make it broker by trying to make it better. (This applies specifically to PJ)

  5. #5
    Superanuitant Poppa John's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Wonderful Wanganui
    Posts
    5,029

    Default Re: IE7 & IE8

    What about Google IE8? PJ
    Deafness.
    When I was younger I heard but didn't listen.
    Now I am older, I listen but cannot hear.

    If it is not broke, don't make it broker by trying to make it better. (This applies specifically to PJ)

  6. #6
    mean eating machine ronyville's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Retardville
    Posts
    1,491

    Default Re: IE7 & IE8

    Quote Originally Posted by Poppa John View Post
    What about Google IE8? PJ
    You mean Google Chrome? Give it a go, see if that works for you.
    Life is a struggle
    It's a fight till the end
    So keep your head up
    And fight like a man

    "If you can believe than you can achieve" - Tupac Shakur

  7. #7
    Computer "Specialist" Agent_24's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    64 Bitville
    Posts
    14,164

    Default Re: IE7 & IE8

    Sounds like some problem with the zoom/font/accessibility settings

    Do you use any of these? have you tried resetting IE to default settings?
    Non-system disk or disk error. Replace and strike any key when ready.

  8. #8
    Superanuitant Poppa John's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Wonderful Wanganui
    Posts
    5,029

    Default Re: IE7 & IE8

    Quote Originally Posted by ronyville View Post
    You mean Google Chrome? Give it a go, see if that works for you.
    NO...Google MS IE8, look at RH side & see IE8 customised by Google. PJ
    Deafness.
    When I was younger I heard but didn't listen.
    Now I am older, I listen but cannot hear.

    If it is not broke, don't make it broker by trying to make it better. (This applies specifically to PJ)

  9. #9
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    NZ
    Posts
    44,851

    Default Re: IE7 & IE8

    Must be a customised version of IE then, I dont have that. Its MS's not Google's. The only thing I see on the right in IE here is Google the search engine

  10. #10
    IT Contractor
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    2,677

    Default Re: IE7 & IE8

    Quote Originally Posted by Poppa John View Post
    NO...Google MS IE8, look at RH side & see IE8 customised by Google. PJ
    That's just IE8 with the Google toolbar preinstalled and Google set as the default search engine.
    Windows 7 x64 // i5-3570K // 16GB DDR3-1600 // GTX660Ti 2GB // Samsung 830 120GB SSD // OCZ Agility4 120GB SSD
    Windows 7 x64 // Phenom II 955 // 8GB DDR3-1333 // GTX460 1GB // Corsair Force3 120GB SSD
    Samsung Galaxy S4 GT-I9505

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •