PDA

View Full Version : How to have Trend Micro Antivirus scan at boot up?



tkmops
04-04-2009, 07:16 PM
Does anyone know how to set up Trend Micro Antivirus to start to scan your computer at bootup? I can't seem to find this info anywhere in the console, or on the web.
Thanks:)

Blam
04-04-2009, 07:37 PM
Welcome to PF1:)

Try this:

1. From Trend Micro Anti-Spyware, click the "Options" button.

2. An "Options" dialog box will appear. Click the "+" next to "Scheduled Options" to expand the tree.

3. Click the red "X" next to "Perform a Quick Scan on Windows Startup" to change it to a green checkmark, enabling this option.

4. Click "OK" to save your changes.

Blam

Agent_24
05-04-2009, 11:07 AM
Also, some antivirus don't have the option to scan at bootup

Blam
05-04-2009, 11:10 AM
Also, some antivirus don't have the option to scan at bootup

Yes...Do you know if Norton can do it?

Agent_24
05-04-2009, 11:20 AM
No idea, I ditched Norton a long time ago after discovering how bad their firewall was compared to Comodo

I tried the Beta of the latest version to check out what the new installer was like (and it is a lot faster than the old one) but the amount of options (or lack thereof) turned me away from the program faster than anything else