PDA

View Full Version : Browser goes inoperative after 1/2 hour



Neptune83
19-03-2009, 08:20 PM
Windows XP SP3 IE 7.0.5730.13. Xtra Broadband

Was working fine until several weeks ago. Now, if I am using IE things are OK until I mimimise it (or just do not make any keystrokes) while I do something else. Then, trying to go to ANY website the progress bar on the toolbar slowly - over several minutes - slowly expands (in blue as usual) over to the right and eventually stops about halfway. I then need to reboot to get IE to work normally.

OE works fine regardless.

Virus scans OK, defragged, etc - all OK.

Any suggestions appreciated.
I only download Windos updates that I think apply to me.

Blam
19-03-2009, 08:32 PM
Download HijackThis, do a scan, then post the log here
http://www.trendsecure.com/portal/en-US/_download/HiJackThis.exe

blam

Neptune83
20-03-2009, 09:49 AM
Thanks, Blam - I already have Hijack This but had not thought to try.

I'll let you know what happens

wainuitech
20-03-2009, 11:15 AM
Could also be an add on doing something stupid, start IE with out Add ons.

To test if it is ----

In XP Click Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools, and then click Internet Explorer (No Add-ons).

Do what ever you normally would, then see if it works correctly after that.

If it does, then one of the add ons is causing a problem.

Start IE normally - Click Tools -> Internet Options, Click the Programs tab, then Manage add-ons. Disable 1 at a time until the problem stops, thats the fault.