PDA

View Full Version : Pressf1 problems



nedkelly
10-02-2009, 07:04 PM
Hey did anyone else lose their connection to pressf1 before?
Was trying to post a reply and it timed out.
Same thing happened when i pinged PF1 and tracerted it.
Was it just me or was something playing up again?

Speedy Gonzales
10-02-2009, 07:08 PM
It was down earlier

Blam
10-02-2009, 07:08 PM
Yeah, slow for me too before.
Must be the servers...

nedkelly
10-02-2009, 07:17 PM
Yeah. PressF1 is not having a very good year so far with their webservers are they.
Feel kinda sorry for them, they get them up and running and then they go down again.

wainuitech
10-02-2009, 08:40 PM
May be they have "yo Yo" servers ;)

beeswax34
10-02-2009, 09:22 PM
Ironic for a Tech help magazine no? :rolleyes:

Bryan
11-02-2009, 07:51 AM
The thing that gets me is the stupid way the ads must load everytime you change a screen. You would think that ok, show the ads the first time but when you change to a different function you should go directly there; not the cockamaimi loop. Afterall, who are they aiming the ads at, very few of us I would think - put them in the magazine and not clog the website. Seen once and forget it until next time you sign on is what I think!