PDA

View Full Version : FIREwall for vista please?



Winnie
02-12-2008, 02:47 PM
Windows Vista

what firewall would you reccomend ?
I've just downloaded spybot and free avg anti virus but not
sure which firewall to install...yeh a free one.

Many thnaks
wendy

pctek
02-12-2008, 02:57 PM
Commodo, which comes with AV - although its an option to install both.

lakewoodlady
02-12-2008, 03:11 PM
I think VISTA comes with Windows firewall enabled doesn't it? other than that, get Comodo.

Cheers LL

linw
02-12-2008, 03:56 PM
If you are on broadband behind a router, that is your primary firewall defence. After that, just use the Vista firewall set on by default.

Blam
02-12-2008, 06:33 PM
Yeah following on from what linw said, all you need really is the routers firewall plus the inbuilt vista firewall, it should be sufficient.

But. if you think you really need one, I would recommend Comodo.
Hard to configure to start with but monitors EVERYTHING

You might what another AntiSpyware app too, liek SuperAntispyware or SpywareTerminator