PDA

View Full Version : Anyone with an ihug homepage having problems?!



stuffed
01-12-2008, 11:50 AM
Run two homepages - http://homepages.ihug.co.nz/~jim.ryan/weather2/ (now won’t even download) and http://homepages.ihug.co.nz/~jim.ryan/weather/ - both weather sites uploaded from two different PC’s.
Have run with no probs for 3+ years.
Now cannot upload to either site………….
Talk to Vodafone/ihug – Yeah Right!!!! @#$% - 4 calls – the human body can only take so much stress……
If anyone can help – would be very much appreciated.
Cheers

pctek
01-12-2008, 02:17 PM
Working for me off a different ISP.
But you are a Ihug customer? Cause they were having issues the other day, I couldn't get Ihugs main page (even though it redirects to Vodafone) but I could get directly to vodafones page.
And they had issues with the mail servers last week too.

stuffed
01-12-2008, 02:24 PM
Yep have been an ihug customer since the 1800s

Zippity
01-12-2008, 02:35 PM
I came across the same problem myself earlier this morning :(

It is no biggie :)

In your upload address, (I assume you are using FTP) change "ihug" to read "vodafone" so it reads homepages.vodafone.co.nz/~ and so on :)

Pity no one thought of telling us that they had changes our homepage url

I had no problems with emails over the weekend :D

Zippity
01-12-2008, 03:00 PM
Further to my post above.

I use my Ihug Homepage purely as a Host for images that I wish to display on other sites.

Yesterday and today, I was unable to upload a fresh image. That was until I found that I had to change the Host name/address in my FTP upload programme.

stuffed
01-12-2008, 03:35 PM
Thanks for that but can't get it to work with that either!
Will keep trying - its so unlike a Telco to stuff something up too............