PDA

View Full Version : Is google.co.nz dead or what?



zcc
11-11-2008, 11:38 AM
Seems to be very very slow at the moment...
Just in the last half hour... before that fine...

Anyone else getting this issue?:confused:

wratterus
11-11-2008, 11:39 AM
Fine here on Orcon.

Speedy Gonzales
11-11-2008, 11:40 AM
No just tried it, I'm there now

zcc
11-11-2008, 11:41 AM
i am on xnet and its dead including .com... and even clicking on links timesout...

zcc
11-11-2008, 11:42 AM
even chrome refuses to show google... thus must be xnet stuff up eh?
Must try other engines now... bugga.

Speedy Gonzales
11-11-2008, 11:43 AM
No I'm with Xnet, and it works

Maybe chrome doesnt like its own search engine

zcc
11-11-2008, 11:48 AM
time for a reboot and scan for virus etc...

zcc
11-11-2008, 12:31 PM
reboot and its back to normal...
I did have my firewall turned off so something must have happened...
I Wonder what?

wainuitech
11-11-2008, 01:04 PM
Sometimes if a firewall is off it still will block sites - off doesn't always mean off.

esayolay
11-11-2008, 02:11 PM
lol googles alg 4 me. i dunno wat isp im on atm, but its probs useless, knowing this stupid school...

Thebananamonkey
11-11-2008, 02:14 PM
You should be doing homework or study or something, surely?

Mind you, I should be working, so just ignore that.

esayolay
11-11-2008, 02:25 PM
lol so i should. but i cbf

gary67
11-11-2008, 06:17 PM
lol googles alg 4 me. i dunno wat isp im on atm, but its probs useless, knowing this stupid school...

You should be learning how to write English and to spell. :ban text speak