PDA

View Full Version : camera/PC problem



jarob
06-11-2008, 10:27 PM
Vista Home Premium
Up to now when I plug my Canon G7 into the usb port it would bring up a drop down giving me options as to what I want to do with the photos before downloading them.
This drop down is not happening.
I now have to start/explore a go find the camera.
Fixing this problem may solve others I have .
Camera is not the problem I am sure.
Thanks

beeswax34
06-11-2008, 10:43 PM
Plug the camera in again.

Go to my computer, right click on the Camera, choose Properties.

In Properties, look for the AutoPlay tab and make sure that the radio button at the bottom "Prompt me each time to choose an action" is selected.

jarob
08-11-2008, 04:12 PM
Thanks beeswax34.
Did the rte click on the camera okay but only got a General window, which gave me
model
manufacturer
firmware version
serial no.
power source
Dats all ??

feersumendjinn
08-11-2008, 08:48 PM
In Vista, plug your camera in, go to Start Orb>Control Panel>Autoplay and check the listing for your camera and set it for what you want, click ok.

jarob
08-11-2008, 10:31 PM
Thanks Feer, Thats one problem solved..well done