PDA

View Full Version : Unable to view Youtube



Whenu
29-05-2008, 09:09 PM
Yello, I am having a problem viewing Youtube,a message is displayed on the site saying either javascript is turned off or Flash viewer is out of date.
I have installed the latest viewer and script s are enabled.
Any ideas? cheers, TIA

Speedy Gonzales
29-05-2008, 09:32 PM
What browser?? Any browser ?

stu161204
29-05-2008, 09:35 PM
As Speedy said what browser are you using to view Youtube?? IE? Firefox?? Opera?? etc...

Also try clearing your internet cache and have you tried uninstalling Flash & reinstalling it?

Blam
29-05-2008, 10:26 PM
1. Download the uninstaller from Adobe.com
2. Download the installer from Adobe.com
3. Close Firefox
4. Run the uninstaller, then the installer
5. Open Firefox

make sure that u have administrator privileges, run the installer and installer as administrator

Whenu
29-05-2008, 11:12 PM
Sorry about that, firefox.
I have uninstalled and reinstalled the latest version of flash player. cleared the cache in Tools in firefox.
There is also the same message when I try to watch videos on Myvideo website

Blam
29-05-2008, 11:41 PM
have you tried firefox in safe mode?

beeswax34
30-05-2008, 12:57 AM
Trying it in IE works fine?

Greg
30-05-2008, 01:32 AM
That's weird. I had the exact same problem (http://pressf1.pcworld.co.nz/showthread.php?t=88906) recently. Then suddenly it fixed itself!!! :stare:

Whenu
30-05-2008, 09:51 PM
thanks for the replies, had the same as Greg, will try the suggestions i haven't done allready when i get back on Windows, am having a look around Ubuntu at the moment and viewed the videos once i'd installed Flash on it, cheers

Agent_24
30-05-2008, 11:37 PM
If you're using the 'NoScript' extension for firefox, make sure it's not blocking the youtube code!

(Or if you have any other adblock etc that may be interfering)

beeswax34
31-05-2008, 12:30 AM
That's weird. I had the exact same problem (http://pressf1.pcworld.co.nz/showthread.php?t=88906) recently. Then suddenly it fixed itself!!! :stare:

I know what you mean. One computer and laptop couldn't even get to the site. Pinging and tracert all worked. Then tried on the 3rd laptop and suddenly all of them had access again.

Whenu
01-06-2008, 10:22 AM
Thanks guys, got it going.
One of the settings in noScript hadn't been ticked(y.mng)?