PDA

View Full Version : Acobat 7.0



jackyht2002
17-05-2008, 10:49 AM
Hi guys

does Adobe Acobat 7.0 works on windows vista

currently i am thinking of upgrading my machine to the Microsoft Vista, but i am still checking some software whether it will work on vista or not

the things that it works currently are:
Norton system works 2007
Microsoft Office 2003

Speedy Gonzales
17-05-2008, 10:57 AM
I would make sure / check that your mobo has drivers, and your mobo / system supports / will handle Vista first.

Before installing Vista / checking what programs work with Vista

Driftwood
17-05-2008, 11:22 AM
You could install it as a duel boot, then if you have problems you can go back to your previous OS.

gary67
17-05-2008, 11:52 AM
Why not use something else thats free and a fraction off the installed size such as Sumatra PDF? Adobe is 86mb Sumatra is about 7mb installed

fnphoto
17-05-2008, 12:23 PM
I have seen the full version of Acrobat 7 running on Vista but Adobe gives the following info:

Acrobat 7.0 and earlier will not support Windows Vista.
and..
Known Limitations and Issues with Acrobat 7 on Windows Vista

Issue: During uninstall the Acrobat 7 installer alerts that Acrotray.exe and Explorer.exe files are in use and must be closed before continuing installation.
Solution: Click ignore during the uninstall to proceed with removing Acrobat 7. You may need to restart your system after you finish uninstalling Acrobat 7.

Issue: Command under Help > Detect and Repair is unavailable as protected Administrator or User.
Solution: Use Detect and Repair feature in Control Panel > Add/Remove programs.

Issue: Right click context menu is not available for PDF conversion.
Solution: Convert file inside Acrobat 7 or original application.

Issue: Web capture button in Internet Explorer 7 is not available in a new tab view.
Solution: Capture site from first tab or use Acrobat 7 to capture site.

Driftwood
17-05-2008, 12:29 PM
What's wrong with Acrobat 8 it runs fine on Vista

jackyht2002
17-05-2008, 02:38 PM
actually i actually got acrobat 7.0...i know i can download one, but just want to see it would work..

Speedy Gonzales
17-05-2008, 02:39 PM
Well tell us what the specs are of your PC.

It'll pay to find out, whether your system will handle Vista first.

Before installing Vista

fnphoto
17-05-2008, 02:55 PM
What's wrong with Acrobat 8 it runs fine on Vista
Acrobat 8 pro = about $650 - upgrade = about $250

Acrobat Reader though is a free download