PDA

View Full Version : broadband question



tap74
25-04-2008, 10:40 PM
Um I have woosh wireless express 10 and I have really slow dl. I used to average 1500-1600 but now I only get 600.. And my upload is worser. From 256 to just 70. What should i do?

stu161204
25-04-2008, 10:51 PM
Welcome to PressF1 tap74 :D

There is not much you can do, part from complain, have you complained to woosh about this??

tap74
25-04-2008, 11:03 PM
um no.. how do i know what the average speed for Woosh is.

password
26-04-2008, 12:10 AM
Um I have woosh wireless express 10 and I have really slow dl. I used to average 1500-1600 but now I only get 600.. And my upload is worser. From 256 to just 70. What should i do?

Lol just count yourself lucky you dont have my 7kB download :clap :banana

beeswax34
26-04-2008, 12:57 AM
I'm on Woosh, those are average speeds. Actually get used to them, they're the best you'll ever experience on Woosh.

stu161204
26-04-2008, 02:16 AM
Lol just count yourself lucky you dont have my 7kB download :clap :banana

you still have it!!!???

password
26-04-2008, 03:20 AM
you still have it!!!???


Yip, still there :crying im moving to xnet in two months anyway :punk:clap

Jaymom
26-04-2008, 03:42 AM
I like to use this link.... http://www.wugnet.com/myspeed/speedtest.asp not sure just how accurate it is though. Been using it for years.

Jaymom

password
26-04-2008, 10:55 AM
you still have it!!!???

Haha stu, have a lil look.... Attached file: Speed.jpg (http://www.imagef1.net.nz/files/untitled_(Small).JPG) (47 KB)

So sad...:lol:

Speedy Gonzales
26-04-2008, 11:06 AM
lol man you might as well stay on dialup, slower than 28.8 :rolleyes:

lol I just tried that site went from 406 to 221, to 550

135k upload

gary67
26-04-2008, 11:15 AM
464 download and 134 upload on Ihug in Nelson

password
26-04-2008, 11:50 AM
Haha speedie, i would go dial up as it is much faster but everyone uses the internet like 24/7 and we only have one phone line =)

What i dont get is the Quality Of Service?? It says 4% lol Darn IHug!!!:mad:

How much to you think XNET should speed it up?

Speedy Gonzales
26-04-2008, 12:13 PM
The speed I posted is Xnet's speed

BUT if you decide to go to Xnet, it might be a good idea, to put your computer next to the phone jack (dont use extension cords).

I used to use a 5-10 metre phone extension cord. I removed it, and moved the computer next to the phonejack.

I would say, doing this made a diff in my speed

password
26-04-2008, 12:33 PM
The speed I posted is Xnet's speed

BUT if you decide to go to Xnet, it might be a good idea, to put your computer next to the phone jack (dont use extension cords).

I used to use a 5-10 metre phone extension cord. I removed it, and moved the computer next to the phonejack.

I would say, doing this made a diff in my speed

Ok i have maybe a 2-3m extension cord because our room is odd and we cant put it near the jack =( it should not make that much dif should it?

Speedy Gonzales
26-04-2008, 12:51 PM
It might, altho the other thing is, it may also depend on how far you are from the exchange, when you go to Xnet.

The closer the better.