PDA

View Full Version : TelstraClear Internet Usage Meter



d_wong
19-03-2008, 09:54 PM
Has anyone tried getting into the TelstraClear's Residental Broadband Internet Usage Meter in the last week? I've been trying but can't get into it. Tried their helpdesk but they keep on saying their technicians are onto it.

beeswax34
19-03-2008, 10:02 PM
You could try getting the one in my sig until then. Just install it on your PC.

d_wong
19-03-2008, 10:05 PM
I know it's not my settings at home because i've tried accessing it from work as well with no luck.

brig
20-03-2008, 07:29 AM
Just been there, so it's now working.

I tried to access the PDQ broadband usage meter a couple of days ago for a friend and it was out of action then.:badpc:

somebody
20-03-2008, 08:04 AM
Fine here... (via Cable in Wellington)

Pato
20-03-2008, 12:47 PM
You could try getting the one in my sig until then. Just install it on your PC.
How do you set the monthly roll-over date. I want to roll mine over 2/4/2008 to compare with Telestra but it looks as though this cannot be done.?

beeswax34
20-03-2008, 06:14 PM
How do you set the monthly roll-over date. I want to roll mine over 2/4/2008 to compare with Telestra but it looks as though this cannot be done.?

Yeah, its never worked on mine actually. I just hope I can remember to do it manually on the rollover date :lol:

Pato
20-03-2008, 09:20 PM
Yeah, its never worked on mine actually. I just hope I can remember to do it manually on the rollover date :lol:
Thanks. That saves me a lot of trying for the unobtainable.