PDA

View Full Version : Website image display problem



Tony
24-02-2008, 03:34 PM
Can anyone tell me why, if you visit this (http://www.ceramics.co.nz/newsite/index.html) page, the logo image at top left displays in Firefox but IE7 can't find it? :confused: :confused: It is, as is usual with IE, driving me nuts.:badpc: :badpc:

Jen
24-02-2008, 03:54 PM
It is a .png image. Internet Explorer can have some issues with web pages using .png's images.

Do you have SP2 for XP installed (or SP1 for IE6)?

It will be interesting to see if other IE uses also have the same problem with that logo.

lakewoodlady
24-02-2008, 04:07 PM
No prob here. Both Firefox and IE7 Service Pack 2 display it the same.

Tony
24-02-2008, 04:07 PM
Very odd. Changing it to jpg fixed it - thanks very much. I had wondered if that was the issue, but this arose during some maintenance, and the image it replaced was almost identical and was also a png!

BTW, it was happening on Vista and XP (SP2), and on IE7 and IE6 - which makes it even odder, as I thought IE7 was OK with png.

Tony
24-02-2008, 04:09 PM
No prob here. Both Firefox and IE7 Service Pack 2 display it the same.
I think you may have got in just after I changed it to jpg after Jen's post!

Jen
24-02-2008, 04:14 PM
Glad it was an easy fix. :)

Nice website. I have a couple of Graham Ambrose vases. Lovely primary colours.

wainuitech
24-02-2008, 04:15 PM
Dont ya just love it when you find a possible solution and they change the site :lol: Just found This solution To png files (http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1449493&page=2) and the buggers change it - cant test to see if it works now :mad:

Tony
24-02-2008, 04:17 PM
Glad it was an easy fix. :)

Nice website. I have a couple of Graham Ambrose vases. Lovely primary colours.Thanks - it is a freebie as I am an ASP member. It was one of those jobs I took on and then realized how big a task I'd undertaken - especially as I had never done any serious web design before!

Graham's pots are amazing, both visually and as a potter I can attest that they are technically superb as well.

Tony
24-02-2008, 04:45 PM
Dont ya just love it when you find a possible solution and they change the site :lol: Just found This solution To png files (http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1449493&page=2) and the buggers change it - cant test to see if it works now :mad:I had a v quick look at the link and I suspect that is not the reason, as I had other png files working OK, and haven't installed anything to change the MIME type since. I'll have a better look when I have some time. Thanks for the info.