PDA

View Full Version : XP Licencing



bk T
05-12-2007, 08:42 AM
I'm selling my computer without OS as I want to keep my copy of XP Pro. I assume that I can use this copy of Win XP Pro (retail ver) on my new computer, right? Do you foresee any problems in activating XP on my new computer? What if I can't activate it?

Speedy Gonzales
05-12-2007, 08:51 AM
If its been 3 mths (or it could be 6 mths), (since it was installed), you maybe able to activate it again.

You'll have to ring MS if it doesnt.

CYaBro
05-12-2007, 08:53 AM
It won't be a problem.
It may not activate online but if you do it by phone then it will work. You may be asked a few questions like:

Have you removed it from the other computer?
Is this the only computer you have installed it on?