PDA

View Full Version : Changing default browser



yorkiekiwi
24-11-2007, 06:15 PM
NAV requires a download by IE but I use firefox, how do I temporarily change browser to download the NAV stuff?

Thanks:thumbs:

SurferJoe46
24-11-2007, 06:23 PM
Add the IE option to Firefox...it's easy and you'll get a right click option to open it in either.

Here: http://ietab.mozdev.org/

wainuitech
24-11-2007, 07:48 PM
NAV requires a download by IE but I use firefox, how do I temporarily change browser to download the NAV stuff?

Thanks:thumbs: This is for IE 7--- Open IE Go to tools>Internet Options>Programs Tab > Click on Make Default > Click OK

yorkiekiwi
24-11-2007, 11:06 PM
thanks guys