PDA

View Full Version : Can't get Aero to start



Pacifier
10-10-2007, 09:24 AM
Hi All,

I have been trying to get Aero to start on my new PC, but it doesn't show up in themes, (am I looking in the worng place) The PC is speced well enough and the experience index is 5.7,

Any ideas? :badpc:

wratterus
10-10-2007, 10:32 AM
Edited - Saw your sig...

It should be under "Window Color and Appearance" in the desktop personalization settings. Choose which theme you want. It's also possible you have an app running the aero doesn't like.

qazwsxokmijn
10-10-2007, 10:37 AM
*EDITED AFTER I SAW THE SIG*

wratterus
10-10-2007, 10:40 AM
*EDITED AFTER I SAW THE SIG*

:lol: :lol: :xmouth: Great minds think alike... :p

wainuitech
10-10-2007, 11:08 AM
Hi All,

I have been trying to get Aero to start on my new PC, but it doesn't show up in themes, (am I looking in the worng place) The PC is speced well enough and the experience index is 5.7,

Any ideas? :badpc:

What version of Vista do you have ?
And also what graphic Card / Onboard Graphics. ?

Is the PC new or a "upgraded" one from a previous OS.


As Wratterus said its under Window Color and Appearance / then Open classic apperance See Here (http://www.imagef1.net.nz/files/Capture_Vista.JPG)

Pacifier
10-10-2007, 11:14 AM
What version of Vista do you have ?
And also what graphic Card / Onboard Graphics. ?

Is the PC new or a "upgraded" one from a previous OS.


As Wratterus said its under Window Color and Appearance / then Open classic apperance See Here (http://www.imagef1.net.nz/files/Capture_Vista.JPG)

Hey, Its brand new, specs are in my sig. I will have another look there, I'm sure its not, but I have been wrong before.

I'll let you know
Thanks :)