PDA

View Full Version : sfc problem, XP



arjay
09-10-2007, 07:05 PM
XP Home
Trying to do sfc /scannow and keep getting following message window:

Windows File Protection
Files that are required for Windows to run properly must be copied to the DLL Cache.
Insert your Windows XP Professional CD-ROM now.

I am using XP Home.
I have copied I386 from XP disc to C:\ and re-directed the registry to C:\ and restarted but I still get the same message.

My original sourcepath was C:\DOCUMEN~1\Ron\LOCALS~1\Temp\WFTVFMNT\
If I use Expore to follow that path I seem to have no WFTVFMNT

Any suggestions please?

wainuitech
09-10-2007, 07:45 PM
Why not run it from the CD in the first place.?

If you need to run it from a folder in the PC as you have done, open regedit
go to

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Set up

You can then edit the Reg_Sz string
"SourcePath"="D:\i386" to the location you have the I386 file

arjay
09-10-2007, 08:04 PM
Why not run it from the CD in the first place.?

If you need to run it from a folder in the PC as you have done, open regedit
go to

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Set up

You can then edit the Reg_Sz string
"SourcePath"="D:\i386" to the location you have the I386 file

That's exactly what I have done already! Thanks anyway