PDA

View Full Version : NSIS ERROR



dudemshah
10-08-2007, 04:12 AM
any software i download and try to open there is an nsis error. this problem started after i formatted my laptop. wht cld be the possible reasons.

wratterus
10-08-2007, 09:29 AM
Welcome to PressF1..

A little bit more info could be useful, like what operating system you are running, system specs, what anti-malware software you are using.

I have seen this before, it turned out to be Windows installer was corrupeted, but the cause of that was a buggered hard drive.

Post your OS and specs etc and we'll be able to help you a bit further.

wratterus
10-08-2007, 06:42 PM
But you know, whatever works for you. I'm easy.