PDA

View Full Version : Konqueror settings



kjaada
17-03-2007, 10:50 AM
Toolbar settings I make in konqueror do not stay set.I think it is a matter of permissions but I have a heap of conqueror files.Which one should I alter the setting on so I have permission.
I would stab at KDE profiles but want to be sure.

Erayd
17-03-2007, 12:20 PM
Have you saved the view profile after changing the settings? I doubt it's a permissions problem unless you've been mucking around in ~/.kde as another user.

kjaada
17-03-2007, 12:48 PM
Thanks for that;
I can now understand why you are still here.

kjaada
17-03-2007, 12:51 PM
Thanks 4 that.I can now understand why you are still here.I was wondering but now I realize you are a genius.