PDA

View Full Version : Adding RAM



polo
17-12-2006, 01:43 PM
I have 2 RAM banks on my pc. I have 256MD DDR 400 in one bank. Can I add a 512 DDR 400 ram in another? Plz help.

drcspy
17-12-2006, 01:50 PM
yes..........dependant on your motherboard specifications but I'd be suprised if it' wouldn't take another 512mb.......

qazwsxokmijn
17-12-2006, 08:06 PM
Yes, I presume your motherboard can take 512MB so long as it takes 256MB DDR400. :)

polo
17-12-2006, 08:19 PM
I want more feedback

Speedy Gonzales
17-12-2006, 08:32 PM
I want more feedback

Try reading the manual. Or go to the mobo maker's site and look up the model / brand of the motherboard, and read the specs / or download the manual.