PDA

View Full Version : dial up dsl



dlogd
12-12-2006, 09:36 PM
For some reason my DSL NIC/Modem requires dial up, is this usual? It is a Nokia Ni200. OS is Win XP Pro SP2

Safari
12-12-2006, 09:47 PM
For some reason my DSL NIC/Modem requires dial up, is this usual? It is a Nokia Ni200. OS is Win XP Pro SP2

It is fairly normal for internal modems.
You are not dialing up as such, just using a dialup connection to connect with your username and password.

stu161204
12-12-2006, 09:49 PM
Welcome to PressF1 dlogd :D