PDA

View Full Version : DSL-302G Portforwarding



ACKS
28-11-2006, 02:09 PM
Hi" I was tryin to portfroward a game useing ports 7237-7239 on a dsl-302g,i get right to the end and click submit and then it says 501 Method Not Implemented:waughh: :annoyed: Can any one help?

gizmoguy
28-11-2006, 02:17 PM
Try searching before posting next time please: http://forums.pcworld.co.nz/showpost.php?p=496460&postcount=5

ACKS
28-11-2006, 02:50 PM
Try searching before posting next time please: http://forums.pcworld.co.nz/showpost.php?p=496460&postcount=5

when i get to the login part it wont let me typ the password in:badpc: any ideas?

gizmoguy
28-11-2006, 03:06 PM
Try typing it any way and hit enter, it just might not be showing that you're typing characters

The_End_Of_Reality
28-11-2006, 06:35 PM
Nice post find Gizmo :D

As Gizmo said just type it in, it does not show the characters but it does go in... just follow the rest of my instructions :thumbs:

ACKS
29-11-2006, 10:20 AM
Hey i just wanted to know how do i find out my static ip address or do you have to buy one from telecom or something?? thanx for your help

stu161204
29-11-2006, 11:30 AM
Hey i just wanted to know how do i find out my static ip address or do you have to buy one from telecom or something??

If you want a static ip address, you will have to buy one from telecom / Xtra.

ACKS
29-11-2006, 11:39 AM
If you want a static ip address, you will have to buy one from telecom / Xtra.

OMG telecom sucks,Do you know how much it will be? thanx for your help

gizmoguy
29-11-2006, 06:25 PM
What do you need a static IP for?

The IP used in the telnet command is the internal IP of your computer.

Use 'ipconfig' to find out the internal IP of your computer.

stu161204
29-11-2006, 06:31 PM
OMG telecom sucks,Do you know how much it will be? thanx for your help

You have to ask them, as I cant seem to find that info on there website.

Overdrive_5000
29-11-2006, 06:39 PM
IIRC its about 25-30 I think

jcr1
29-11-2006, 07:29 PM
Hi" I was tryin to portfroward a game useing ports 7237-7239 on a dsl-302g,i get right to the end and click submit and then it says 501 Method Not Implemented:waughh: :annoyed: Can any one help?
Would this help?
http://www.portforward.com/

rawkus1020
30-11-2006, 01:01 AM
i have had so much troble opening my ports on a 302g modem telecom supplies you with-what i have found is telecom do something to there ports on there modems to stop p2p downloads and maybe game ports (but not too sure on that) one thing i found was changing ports to over 10,000 as they seem to block certin ports like the standerd ports you get with the likes of bitlord torrent spy etc and maybe standerd ports you get with games- the only way i did it was some legend off this site showed me how to do it through dos and it worked perfect once done i keeped it on my computer but im in middle of moving house but im sure if you ask u will get it - hope i helped but could be a little of the subject as im more into p2p:)

ACKS
04-12-2006, 12:44 PM
What do you need a static IP for?

The IP used in the telnet command is the internal IP of your computer.

Use 'ipconfig' to find out the internal IP of your computer.

It says i need a static ip to portforward the game.Any help would be nice:thumbs:.

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-302G/Yugioh_Virtual_Desktop.htm

The_End_Of_Reality
04-12-2006, 04:57 PM
It is talking about the internal IP of you PC...

Do what gizmoguy says, that will tell you the static IP (well it is not FULLY static but very close to it)