PDA

View Full Version : domains



hoppo829
28-06-2006, 10:09 AM
I am running a server with windows server 2000 and i can't create a domain. Does anybody know how i can create a domain so that i can log on across a network?

stu161204
28-06-2006, 12:34 PM
** bump **

berryb
28-06-2006, 01:30 PM
Go to Manage your server and install active directory is one way!

SolMiester
28-06-2006, 07:39 PM
You have to promote the server to domain controller, cant remember command line, but believe there is a GUI (Manage my Server) or something on the program shortcuts.

Try looking on the web for server promotion.