PDA

View Full Version : Firefox



bpt2
23-12-2005, 11:44 AM
I am having a problem with one website not displaying properly in firefox which appear correctly when I use IE. The top of the page appears ok with logo etc, but in the frames I see the following text:
HTTP Status 404 - /main/welcome.jsp

type Status report

message /main/welcome.jsp

description The requested resource (/main/welcome.jsp) is not available.
Apache Tomcat/4.1.31

This was not always the case, but changed after the host website went down once.

Any ideas?

stu161204
23-12-2005, 12:42 PM
Can we see your website?, if you dont what to post the URL, your welcome to PM me it :)

Metla
23-12-2005, 12:51 PM
View it in IE instead.

The view in IE extension works wonders.

bpt2
23-12-2005, 01:50 PM
http://www.trinature.com./
I can view thsi site perfectly well with Firefox on other PCs and I am guessing that the problem has something to do with having completed a form on thsi site or saving soem particluar data on my PC.
I have cleared the cache and have no saved password for this site.

Elephant
23-12-2005, 01:54 PM
http://www.trinature.com./
I can view thsi site perfectly well with Firefox on other PCs and I am guessing that the problem has something to do with having completed a form on thsi site or saving soem particluar data on my PC.
I have cleared the cache and have no saved password for this site.

Take the full stop out before the last slash on the address. It should not be com./

bpt2
23-12-2005, 01:57 PM
Just found the problem - the "." after "com"
http://www.trinature.com./